Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Därför var inte Sofia Wistam bjuden på Pernilla Wahlgrens bröllop

19 dec, 2023, 12:30 

Pernilla Wahlgren har gift sig med kärleken Christian Bauer! Men bästa väninnan Sofia Wistam lös med sin frånvaro på bröllopet.

Annons
Pernillas strul med lyxhuset – kostar 200 000 kronor!Brand logo
Pernillas strul med lyxhuset – kostar 200 000 kronor!

Det var på självaste nyårsafton som Christian Bauer gick ner på knä och friade till kärleken Pernilla Wahlgren – som sa JA!

Sedan dess har många varit nyfikna på när bröllopet ska äga rum, men paret har varit hemlighetsfulla på den fronten.

Så många blev förvånade och glada när de i början av december plötsligt publicerade bilder och filmer från bröllopet på Instagram!

Pernilla Wahlgren och Christian Bauers sagolika bröllop – se bilderna

Paret valde att gifta sig i Lidingö kyrka, och det var ett väldigt intimt och romantiskt bröllop.

Annons

Bilderna från ceremonin visar vilken vacker och känslosam stund det var för hela familjen.

"Snön föll utanför. Kyrkklockorna ringde. Dörrarna öppnades , och jag gick in i kyrkan med min älskade pappa vid min sida, som överlämnade mig till min Christian med orden ; ”Ta hand om henne nu… ” ❤️🙏 En stund jag alltid kommer att bära med mig…..", skriver Pernilla själv på Instagram.

Därför var inte Sofia Wistam på Pernilla Wahlgrens bröllop

Pernilla och Christian ville hålla bröllopsplanerna hemliga, så att inga journalister eller fans skulle vara på plats.

Annons

– Det kändes så himla, himla romantiskt att göra det för bara oss. När du gör det bara för familjen så kan du vara mycket mer personlig i alla tal, den stämningen som var i kyrkan när vi gick in, har Pernilla sagt i sin podd.

Faktum är att Pernilla och Christian ville hålla bröllopet så intimt och personligt att de knappt bjöd några av sina vänner.

Som många vet så har ju Pernilla en massa vänner – däribland Sofia Wistam och Hanna Hedlund, men det var bara två av alla väninnor som var på plats på bröllopet: Jessica Wahlgren Norrman och Jennifer Wesslau.

Annons

"Att få ha er - två av mina absolut närmsta vänner - med mig denna magiska dag betyder att ni precis som de andra på bröllopet - är min familj. Älskar er! ❤️❤️", skriver Pernilla på Instagram.

Enligt Nyheter24 planerar paret dock att ha en stor bröllopsfest framöver, där alla vänner givetvis kommer vara inbjudna. Då ska Sofia Wistam få det ärofyllda uppdraget som tärna!

Annons