Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

David Batras beslut i relationen med Anna Kinberg Batra – påverkar hela familjen

20 feb, 2023, 19:30 

Familjen Batra har fattat ett stort beslut.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hon är tidigare partiledare för Moderaterna, han är en av Sveriges mest folkkära komiker. Deras vägar korsades för första gången i slutet av 90-talet, på en lägenhetsfest på Södermalm.

Här är partiledarnas partners!Brand logo
Här är partiledarnas partners!

David Batra och Anna Kinberg Batra inledde ett samtal som varade hela natten. Kanske hade samtalet pågått i en evighet om inte värden fått nog och kastat ut pratkvarnarna.

I en intervju med Svenska Dagbladet berättade komikern att han uppskattade den lite allvarligare Anna – och att hon i sin tur uppskattade den lite mer skämtsamma David.

Annons
David Batra och Anna Kinberg Batra har varit gifta i över 20 år
David Batra och Anna Kinberg Batra har varit gifta i över 20 år.

Anna Kinberg Batras glädje med David Batra

Sedan dess har de aldrig blickat tillbaka. De gifte sig 2002 och fick för 17 år sedan dottern Elvira Batra.

Parallellt har deras karriär fortsatt att blomstra och den 1 mars kliver Anna Kinberg Batra in i rollen som ny landshövding i Stockholms län.

”Ser fram emot ett nytt kapitel i livet och arbetslivet!”, skrev den nya landshövdingen på Instagram.

Anna Kinberg Batra och familjen flyttar in på Tessinska palatset
Anna Kinberg Batra och familjen flyttar in på Tessinska palatset.

Familjen Batras beslut – flyttar efter alla år

Ja, det nya jobbet innebär så klart stora förändringar för hela familjen. Som landshövding kommer hon och familjen nu flytta in på Tessinska palatset vid Slottsbacken i Stockholm.

Annons

– Det ska bli spännande. Det är en ära att få det här uppdraget och det ska bli roligt att bo här. Det blir en stor omställning för hela familjen, säger Anna Kinberg Batra till Dagens Nyheter.

Men att bara packa resväskorna och flytta in i en ny bostad är inte helt lätt och kräver en del praktiska förberedelser.

– Det verkar vara första gången på över 30 år som det flyttar in en barnfamilj. Dessutom med tonåringar! Då är det ju lite att tänka på, säger Anna Kinberg Batra till Hänt.

Anna Kinberg Batra och David Batra
Anna Kinberg Batra och David Batra.

Foto: TT

Annons