Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

David Batras stora hemlighet ute – hustrun Anna reagerar direkt

15 nov, 2023, 08:30 

Nu är David Batras välbehållna hemlighet ute. Här reagerar hans hustru Anna Kinberg Batra på beskedet.

Annons

En av gårdagens mest omtalade personer är utan tvekan komikern David Batra. Det avslöjades ju att det var han som fått det ärofyllda uppdraget att tända ljuset i SVT på julafton.

Nu reagerar hustrun Anna Kinberg Batra efter makens avslöjande.

David Batra om hemliga spelet bakom kulisserna med SVT: ”Blev orolig”Brand logo
David Batra om hemliga spelet bakom kulisserna med SVT: ”Blev orolig”

David Batras hemlighet ute – familjen visste

Oddsen på vem som blir årets julvärd pekade faktiskt inte på David Batra – över huvudtaget. Det får man ändå kalla för ett lyckat hemlighetsmakeri.

Istället hade Niklas Strömstedt lägst odds på bettingsajter, följt av Carina Bergfeldt och Jesper Rönndahl. Men det var ingendera som klev fram i den juliga studion på SVT.

Annons

Årets julvärd sticker alltså ut. Förra året var det nämligen Babben Larsson som flest gissat på på spelsajter, och mycket riktigt, Babben var julvärd.

Ändå har David avslöjat hemligheten för närmsta familjen, men de har lyckats sluta tätt:

– Närmsta familjen kände jag ändå att man får checka av lite med om man ska vara borta på julafton hela dagen. Men sen är det inte några fler som har vetat. Det är alltid jobbigt med hemligheter, säger David till Expressen.

David Batra presenteras som julvärd
Det blir en jul med David Batra!
Annons

Anna Kinberg Batra reagerar på maken Davids hemlighet

Reaktionerna har givetvis haglat in, det finns få saker som engagerar lika mycket som ett julvärdskap. Men den gängse bilden verkar faktiskt riktigt nöjda med att få sällskap av David Batra på julafton.

I Aftonbladet beskrivs valet som "ett mycket oväntat men bra val" och Pernilla Wahlgren kallar honom för "bästa julvärden!!!!".

Nu reagerar också hustrun och landshövdingen Anna Kinberg Batra på det stora beskedet (även om hon såklart visste om det innan). På Instagram uppmärksammar hon det hela:

Annons

"Nämen har ni sett på maken:-) Stort och roligt detta, något av det finaste jag hört sen jag konfirmerades!" Skriver Anna under en bild på David som julvärd.

I kommentarsfältet svämmar hyllningarna över – och en person noterade också Annas diskreta vits:

"Humorn finns i familjen, bra oneliner"

Foto: TT

Annons