David Beckham får kritik för bilden med dottern: "Perverst!"

David Beckham är en stolt fyrabarnspappa.Men en detalj i hans föräldraskap möter ofta stark kritik.

David och Victoria Beckham hör till den absoluta kändiseliten i Storbritannien. Tillsammans ryktas de sitta på en gemensam förmögenhet på nästan nio miljarder kronor.

David är en av Englands största fotbollsspelare genom tiderna och har spelat i megaklubbar som Manchester United, Real Madrid och Milan. Han är också en Instagram-dignitet av rang. I skrivande stund har hans konto hela 62 miljoner följare.

Men det råder inte alltid harmoni och ro i hans kommentarsfält. Speciellt en sorts bilder brukar skapa våldsam debatt bland hans följare.

David Beckham pussar dottern – får nu kritik

En av de så kontroversiella pussarna!

En av de så kontroversiella pussarna!

Vid ett flertalet tillfällen har David lagt upp bilder på när han pussar dottern Harper, 8, på munnen. Vissa anser att detta är opassande – och bilderna brukar till och med skapa tv-debatter i Storbritannien.

Piers Morgan, programledare för ITV-programmet Good Morning Britain, har exempelvis varit väldigt kritisk:

– Det är konstigt, eller hur? Vem gör så med sina barn? Vem kysser sina barn på munnen?

– Det är obehagligt.

Och i Davids kommentarsfält flödar som sagt åsikterna fritt. Vissa försvarar honom och menar att det är fullt naturligt, att de själva pussar sina barn på munnen. Andra dömer ut 44-åringens beteende som “perverst” och “fel”.

“Jag pussar alla mina barn på munnen”

Efter att en av dessa debatter kickat igång fick David nog. Han hade då lagt upp en bild från en familjesemester i Tanzania och fått den vanliga reaktionen.

David tog till orda under en livesändning på Facebook.

– Jag får alltså kritik för att ha pussat min dotter på munnen. Jag pussar alla mina barn på munnen. Kanske inte Brooklyn, för han är vuxen och skulle tycka att det var konstigt. Men jag är väldigt kärleksfull med mina barn. Jag och Victoria vill visa våra barn att vi älskar dem, sa David då.