Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

David Hellenius besked med Renée Nyberg – efter 22 år tillsammans

14 mar, 2024, 06:30 
David Hellenius berättar om händelsen med hustrun Renée Nyberg.
Annons
Här rättas Renée Nyberg – inför allaBrand logo
Här rättas Renée Nyberg – inför alla

David Hellenius har varit TV4 trogen i flera decennier. Med tiden har han blivit en av kanalens mest erfarna profiler, med eget intervjuprogram i form av Hellenius hörna och ett prisregn på 9 kristaller för bästa manliga programledare.

Hustrun Renée Nyberg har även hon skördat framgång efter framgång. Hon har vunnit årets bästa kvinnliga programledare flera gånger och man kan inte säga annat än att duon utgör ett av Sveriges kändaste par.

David Hellenius och Renée Nyberg
David Hellenius och Renée Nyberg har varit ett par i över 20 år.Karin Törnblom/TT

David om att göra program med Renée

De träffades när de spelade in TV3-programmet Slussen i början av 00-talet. Sedan dess har vi inte sett paret i något program ihop, även om David gärna skulle jobba med sin älskade hustru.

Annons

– Jag tror att vi skulle vara bra och komplettera varandra. Det gäller bara att hitta rätt så att man inte gör det bara för att man ska göra det. Men det vore kul att hitta något som passar, säger han till Svensk Damtidning.

David om att jobba med Renée

Däremot blir det självklart snack om jobb i privatlivet. Eftersom båda verkar i tv-branschen, och dessutom har ett produktionsbolag ihop, så är det rätt svårt att undvika den typen av diskussioner, berättar David för Aftonbladet.

Annons

– Vi jobbar ihop rätt mycket och hjälper varandra med programmen. Dessutom har vi också ett produktionsbolag och är med på varandras möten. Men det är bara roligt att jobba tillsammans och det är klart att jobbsnacket och det vanliga snacket flyter ihop, säger David Hellenius och avslöjar vad han tänker kring framtiden:

– Jag håller gärna på så här ett tag till. Men man blir äldre och det kommer absolut komma en dag då man äntligen är klar själv eller att någon annan tycker att man är det.

David Hellenius
David Hellenius.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons