Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

David Hellenius beteende fick gästen att bryta ihop – mörkades av TV4

24 okt, 2023, 18:30 

Jonna Sundling drabbades av ett okontrollerbart skrattanfall under inspelningen med David Hellenius.

Annons

David Hellenius har visat sig vara en mästare på att komma nära människor. Det är också därför som hans intervjuprogram Hellenius hörna belönats med längre säsong och sändningstid.

Allt du vill veta om David HelleniusBrand logo
Allt du vill veta om David Hellenius

Inspelningen sker dessutom i en betydligt större studio än tidigare. Med andra ord kan man konstatera att TV4 gillar Hellenius hörna så pass mycket att de fortsätter att sats på programmet.

– Att bygga ut programmet är nog det som krävs för att det ska överleva. Det blir lite pirrigt att se hur tittarna tar emot det men vi hoppas och tror att det ska funka, sa David Hellenius till Aftonbladet inför nya säsongen.

Annons
David Hellenius
David Hellenius program Hellenius hörna har blivit ännu längre.

David fick gästen Jonnas Sundling att bryta ihop

Avsnitten är numer på 90 minuter. Det bäddar för att David och produktionen kan ta ut svängarna, erbjuda tittarna mer sketcher och musikframträdanden mellan intervjuerna.

En sån sketch spelades in när Jonna Sundling nu gästar Hellenius hörna. Men inspelningen skulle visa sig bli betydligt svårare än vad Jonna hade trott och Davids beteende gjorde att hon hade svårt att hålla masken.

– Vi spelade in en sketch där vi åkte rullskidor och då kan man inte hålla på att skratta hela tiden. Det var jobbigt, för Hellenius är skådespelare och kan det här, men jag håller på att asgarva hela tiden, säger hon till Expressen.

Annons
Jonna Sundling
Jonna Sundling hade svårt att hålla masken när hon spelade in en sketch inför sin medverkan i Hellenius hörna.

Fick göra flera omtagningar: ”Så töntigt”

Jonna Sundling skulle spela både arg och bekymrad, men uppdraget verkade närmast omöjligt när spexiga David var i farten och höll låda.

– Jag kände att jag var tvungen att fokusera, för det var ett par scener där jag skulle se arg ut och stirra ner honom, men jag kunde inte ta det seriöst. Jag bara tänkte: ”det här är så töntigt, så töntigt”. Men det gick till slut.

Ja, efter flera omtagningar verkar sketchen ha blivit av och kommer förmodligen att sändas i programmet – men alla scener där Jonna bryter ihop lär TV4 mörka.

David Hellenius
David Hellenius har alltid gillat att spexa.

Foto: TT

Annons