Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

David Hellenius helt oigenkännlig på nya bilden – väcker frågor: ”Vad händer!?”

03 nov, 2023, 09:30 

David Hellenius går knappt att känna igen.

Annons

David Hellenius är tillbaka i sin myshörna i ”Hellenius hörna”. Att TV4 uppskattar det jobb som folkkäre David gör är tydligt, och programmet har i år både belönats med större studio och längre sändningstid.

Allt du vill veta om David HelleniusBrand logo
Allt du vill veta om David Hellenius

För Davids del innebär det också att han kan satsa lite mer på komiska inslag i form av diverse sketcher och erbjuda tittarna lite musikframträdanden mellan intervjuerna.

– Att bygga ut programmet är nog det som krävs för att det ska överleva. Det blir lite pirrigt att se hur tittarna tar emot det men vi hoppas och tror att det ska funka, har David Hellenius sagt till Aftonbladet.

Annons
David Hellenius och Renée Nyberg
David Hellenius är aktuellt med en ny Hellenius hörna-säsong. Här är han på Kristallen med hustrun Renée Nyberg.

Pernilla Wahlgrens ord: ”Vad händer!?”

Det är inget nytt att David gillar att hålla låda och bjuda på sig själv. Under åren har han dykt upp utklädd till en rad kända karaktärer och rivit ned både skratt och applåder.

Nu är han i farten igen. Pernilla Wahlgren, som gästar Hellenius Hörna på söndag, har lagt ut ett klipp som tycks avslöja en sketch där David flänger omkring på scen som Karlsson på taket.

”Vad händer här då kan man undra…?! Det får ni se om ni kollar på David Hellenius ”Hellenius Hörna” där jag och Ola Forssmed gästar på söndag kl 20.00 på TV4”, skriver Pernilla Wahlgren.

Annons

”Vad är det som förssigår”

Den blonda kalufsen, hängselbyxorna och propellern på ryggen gör det svårt att känna igen David Hellenius. Hade det inte varit för Pernillas avslöjande inlägg är frågan om man ens hade listat ut det.

I kommentarsfältet är det nu många som är fyllda av förväntan vad David Hellenius version av Karlsson på taket kommer hitta på.

”Kommer sitta bänkad. Äääälskar er alltså!!!”, skriver en person.

”Ja vad är det som försiggår i era huvuden egentligen”, skriver en annan.

David Hellenius
Här dyker David Hellenius som Karlsson på taket.

Foto: TT/Instagram

Annons