David Hellenius intima stund med skådespelerskan – hämnden mot Renée Nyberg

10 sep, 2022, 16:00 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

David Hellenius hamnade i chock efter tv-kyssen.

Annons
David Hellenius och Renée Nyberg om sina drömgäster
David Hellenius och Renée Nyberg om sina drömgäster

Programledaren tillika skådespelaren David Hellenius är an av TV4:s största stjärnor. Sedan 2014 har han tagit hem en kristall i kategorin Årets manliga program varje år, ja hela nio kristaller, vilket säger ett å annat.

Även hans hustru Renée Nyberg har gjort stora framgångar i rutan. I år prisades hon för Årets kvinnliga programledare på Kristallengalan för tredje gången. Ett riktigt succépar med andra ord!

Men det kan också finnas svårigheter med ett äktenskap två kändisar emellan...

David Hellenius nya jobb utanför TV4

David Hellenius är som ovan nämnt även skådespelare, däremot var det ett bra tag sedan han faktiskt dök upp på vita duken då hans fokus legat på programledarrollen. Men nu är det dags igen.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

I en intervju med Nöjeslivet avslöjade regissören Edward af Sillén att David tillsammans med två andra stjärnor är aktuell i en ny "storslagen actionkomedi".

– Just nu är allt fokus på långfilmen jag filmar i sommar med Malin Åkerman, Jonas Karlsson och David Hellenius. Ska bli en storslagen actionkomedi, är tanken! Jag är laddad, säger han till sajten.

Skådespelerskan oväntade drag mot David Hellenius

Men David och USA-baserade skådespelerskan Malin Åkerman är bekanta sedan tidigare. När hon tidigare gästade Hellenius hörna gjorde hon nämligen en entré som troligtvis satt sig på Davids minne.

Allt hände väldigt hastigt, då Malin under sändningen plötsligt närmade sig David för en kyss.

– Öppna munnen, sa hon då medan hon greppade Davids ansikte.

Men strax innan deras läppar nuddade varandra vände hon bort huvudet.

– Nej det ska vi inte göra, sa hon sedan skämtsamt.

Det räckte för att David ändå skulle hamna i chock.

Annons

– Vad nära det var..., svarade han.

Men flera tankar hann snurra runt i David huvud. Efter händelsen berättar han att Renée en gång kysst Mikael Persbrandt, och därför tänkte att han skulle hämnas lite på sin fru.

Nu blev det ju inte så – och som tur är var allt detta på skämt som roade både publik och tittare, och förhoppningsvis även Renée...

Foto: TT

Annons