Sanningen bakom David Lindgrens relation med Petra Mede

David Lindgren och Petra Mede

David Lindgren och Petra Mede gjorde succé som nya programledare i årets säsong av Let's dance. Men hur ser duons relation ut privat? Vi vet!

Slå på ljud

David Lindgren och Petra Mede tog som bekant över som programledare efter tittarfavoriterna David Hellenius och Tilde de Paula Eby inför årets säsong av Let's dance.

Duon har fått både ris och ros under den tid programmet gick men har tagit sig an uppdraget med bravur. Något David Lindgren inför premiären hade på känn på grund av deras goda relation privat.

David Lindgren och Petra Mede Let's Dance 2021
Karin Törnblom/TT

– Jag kände på mig att jag och Petra hade något bra på gång, vi klickade så bra. När det kommer till vissa jobb måste man bevisa att man förtjänar att stå där och ”Let’s dance” är ett sådant jobb. Det var samma sak med Mello, jag ville bevisa att jag förtjänade jobbet och att stå på den platsen, har han tidigare sagt i en intervju med Aftonbladet.

Petra Mede: "Vi gav varandra energi"

Även Petra Mede har berättat om hur hennes och Davids relation ser ut privat. Hon menar att de inte bara gör sig bra tillsammans på tv utan att de även genuint gillar varandra som vänner.

– Jag är oerhört förtjust i min programledarkollega David och han är oerhört förtjust i mig. Redan när han vann ”Stjärnornas stjärna”, som jag ledde, kände vi att det var lustfyllt. Vi gav varandra energi och var bjussiga mot varandra. David är oerhört rolig. Han verkar mogen, lugn och trygg i sig själv. Det är inte så vanligt i den här branschen. Han känns som en psykiskt stabil människa. Kanske har det att göra med att ingen av oss är 25 längre, har hon sagt till Aftonbladet.

Foto: TT