Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

David Lindgrens fräcka pik mot Ebba Busch i livesändning

20 mar, 2021, 20:00 
Ebba Busch pikades av David Lindgren i livesändning.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 11?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 11?

Under lördagskvällen sändes det första avsnittet på den nya säsongen av Let's Dance och det var mycket som var annorlunda mot det vi är vana att se. Programmet har fått byta dag för att undvika konkurrens med populära Bäst i test i SVT och programledarna Tilde de Paula och David Hellenius är borta och ersatta av Petra Mede och David Lindgren.

Men något vi känner igen är den ibland lite bitska humorn som även det förra programledarparet brukade bjuda på och redan innan första dansen passade David Lindgren på att skicka sin första humor-känga, som inte var riktad mot någon av deltagarna.

Nej, den som stod i skottgluggen var Ebba Busch, då han drev med hennes husköpstvist för att plocka humorpoäng.

– Vi går ju mot ljusare tider, snart har vi alla fått en spruta i armen och Ebba Busch har flyttat in i sitt nya hus, säger programledaren David Lindgren.

Ebba Busch mötte Esbjörn i rätten

Ebba Busch har varit i blåsväder i den långdragna tvist som pågår kring det hus utanför Uppsala hon skrivit på kontrakt för att köpa efter att säljaren Esbjörn ändrat sig om försäljningen.

Annons

Ebba, som redan hade betalat en handpenning på 390 000 kronor, drog 81-åringen inför rätta. Men det var bara början.

ebba busch
Kristdemokraternas partiledare har hamnat i centrum av en rättegångstvist.

Tidigare i februari skrev Ebba ett långt Facebook-inlägg där hon går till attack mot Esbjörns juridiska ombud, som nu har hoppat av ärendet.

I början av mars möttes de båda parterna för första gången i tingsrätten, men nådde inte en förlikning, så historien lär fortsätta!

– Det finns ett bud att ta ställning till. Jag kan inte spekulera i vad svaret blir. Det är viktigt att visa respekt för den process som pågår nu, sa Ebba Busch när hon mötte pressen under eftermiddagen enligt Aftonbladet.

Annons