Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

De läckraste och knasigaste kreationerna från Met-galan i New York

04 maj, 2011, 08:08 
Agneta Nisbeth
Annons

Häromkvällen var det åter dags för den stora Met-galan i New York. Och Hollywoodkändisarna ville verkligen visa upp sina senaste outfits.

Häromdagen var det dags för 2011 Metropolitan Museum Costume Institute Gala i New York. Dit kom nästan alla kvinnliga Hollywoodstjärnor för att glänsa ett ögonblick på röda mattan i sina nya outfits. Inte alla så tjusiga kanske…

Vi har samlat ihop en hel massa bilder på de knasigaste kreationerna, de vackraste blåsorna och de mest kända stjärnorna – allt från Madonna till Sarah Jessica Parker och Jennifer Lopez.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

[smooth=id: 560; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons