Dejan Kulusevski – hans flickväns viktiga beslut

Dejan Kulusevski är Sveriges nya fotbollsstjärna. Nu har hans flickvän fattat ett viktigt beslut.

Dejan Kulusevski har de senaste åren klivit fram som svensk fotbolls kanske största namn – efter den oefterhärmlige Zlatan Ibrahimovic såklart.

Dejan presterade så bra i klubbarna Atalanta och Parma att han belönades med ett kontrakt i megaklubben Juventus. Samtidigt har han kämpat med ett distansförhållande – fram tills nu.

Dejan Kulusevski – hans flickvän har fattat ett beslut

Eldina Ahmic och Dejan Kulusevski.

Eldina Ahmic är flickvän till Dejan Kulusevski.

Dejans flickvän Eldina Ahmic är också fotbollsspelare på elitnivå. Hon spelade senast i Stockholmsklubben BP och var ett av lagets bästa spelare förra säsongen. Nu har hon valt att lämna laget och istället flytta ner till Turin, för att återförenas med sin pojkvän.

Hon har dessutom börjat träna med Juventus, Dejans klubb.

– Inga konstigheter, hennes avtal har gått ut och hon flyttade ner till sin kille. Hoppas det går bra för henne, hon har bidragit oerhört i BP, säger BP:s sportchef Staffan Jacobsson till Fotbollskanalen.

"Såklart inte roligt"

I en intervju med Expressen har Eldina berättat om hur hon och Dejan balanserar kärleken med proffskarriärerna.

– Han är fantastisk på alla sätt, stöttar, peppar och hjälper mig väldigt mycket. Jag är väldigt tacksam för det. Det är 99 procent fotbollssnack när vi pratar, sa Eldina då.

Åtskilliga mil har skiljt de älskande tu åt sedan Dejan flyttade till Italien.

– Att inte kunna träffas när man vill är så klart inte roligt. Men båda har accepterat situationen och vet att det blir annorlunda så småningom. Nu fokuserar jag på att göra en så bra säsong med BP som möjligt och vinna så många matcher som möjligt, och det är samma för honom. Det är bara att acceptera situationen och pusha varandra, har Eldina sagt tidigare.

LÄS MER: Silvias dramatiska familjehistoria – återföreningen med Walther

LÄS MER: Kungens hemliga grabbgäng – Silvia tvingades säga ifrån