Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Deltagarna i Let's Dance återförenas – utan Carola

04 jul, 2021, 18:30 
AvIndra Nordemar
De tävlande i Let's Dance 2021 syns nu på en återträff, men det är vissa som saknas. En av dem är Carola Häggkvist.
Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Carola Häggkvist lämnade årets säsong av Let's Dance på grund av sina skador – med blandade känslor. Hon har tidigare uttryckt att hon egentligen ville kämpa vidare men att det var skönt att slippa det höga tempot.

Filip Lamprecht och danspartnern Linn Hegdal tog däremot hem segern. Men när tävlingen började nå sitt slut var Filip rädd att de som deltagit skulle tappa kontakten.

– Vi alla blir som en familj nästan, vi alla gör samma sak och när man gör samma sak så förstår man varandra på ett annat sätt. Det gör att man blir väldigt nära på det sättet, men jag hoppas verkligen att vi håller kontakten efter det här.

Let's Dance-gänget 2021 återförenade

Många gånger, i olika program, lovar deltagarna varandra att de ska fortsätta umgås även när de inte behöver ses under tv-inspelningarna. Men det håller inte alltid – denna gång verkar det dock vara annorlunda.

Annons

Nyligen sågs det forna Let's Dance-gänget på en härlig sommarmiddag. Och det var Hanna Hedlund, en av de tävlande, som var värd för återföreningen.

”Det HÄR trodde ni inte”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

På bilden ser vi flera välkända ansikten från säsongen. Men bland dem syns inte vår folkkära artist Carola.

”Första reunionen av många! Såå mysigt att träffa alla igen och nästa gång hoppas vi resten kan oxå.", skriver Hanna fortsättningsvis.

Även Hannas ex-danspartner Tobias Wallin har delat med sig av träffen.

Varför saknades Carola på Let's Dance-återträffen?

Anledningen till varför Carola inte närvarade vid gängets glada återseende vet vi inte – men vi får hoppas att hon helt enkelt var upptagen.

Annons

Carola som annars uppdaterar sitt Instagram-flöde flitigt, publicerade inte något den dagen. Ett par dagar tidigare la hon däremot upp att hon hade långsittning med "Stjärnorna på slottet". Och några dagar senare publicerade hon en bild på en stuga som hon och dottern Zoe skulle spendera natten i.

Men det verkar ändå som ett person ska ha sett Carola lägga upp något just den dagen.

"Kom Carola?... såg att hon skulle städa klart först", skriver personen i kommentarsfältet till Hanna Hedlunds bild.

Foto: TT / Instagram / TV4

Annons