Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Den hemliga romansen som pågick i Robinson

10 maj, 2024, 12:00 
Victoria Morand
Hon blev kär i hemlighet under inspelningen.
Annons
Anders Lundin ryter ifrån: ”Tråkigt & otrevligt”Brand logo
Anders Lundin ryter ifrån: ”Tråkigt & otrevligt”

I TV4:s succéprogram Robinson har deltagarna nu kommit fram till den efterlängtade sammanslagningen. Nu tävlar alla för sig själva i hoppet om att i slutändan vara den som tar hem Robinson-statyetten och en halv miljon kronor.

Nu berättar en av deltagarna att det inte bara var tävlingar och intriger som vardagen på ön bestod av – utan även kärlek.

TV4

Splittringar bland de tävlande

Under veckans avsnitt har konflikterna fortsatt att dugga tätt och stämningen har stundvis varit spänd.

Annons

Under tisdagens avsnitt så ägde en pilbågstävling rum. Under tävlingens gång fick de deltagare som sköt bäst successivt välja bort andra deltagare i laget som då inte skulle få fortsätta att tävla om priset – vilket var ett samtal hem till familjen.

I början av tävlingen uttrycker deltagaren Zayera Khan att hon inte är ett behov av vinsten utan kommer ge bort priset om hon skulle vinna.

Efter att Pelle Flood, deltagaren som sköt bäst, valde bort Zayera blev det friktion och Zayera valde att konfronterade Pelle när de kom hem till stranden – något som slutade med att Zayera gick därifrån.

Zayera Khan.TV4

Efter regn kommer solsken!

Zayera har varit en del i flera konflikter på ön men det inte alla vet är att hon faktiskt blev kär under sin Robinsonperiod.

Annons

Bara några veckor innan hon satt sig på flyget mot Filippinerna så träffade Zayera sin nuvarande flickvän ute på krogen.

– Jag höll det hemligt, jag kände att det var för tidigt för att säga någonting. Jag tror att jag nämnde det för någon, jag sa det försiktigt att jag hade träffat någon innan jag åkte iväg, men att det inte hann bli någonting. Så jag var jätteförsiktig, berättade hon i en intervju med Hänt.

Men det var först när hon fick sin mobil efter programmet som kärleken blev extra påtaglig!

– När jag kom hem och fick mobilen hade jag fått jättemycket meddelanden från henne. Jag blev väldigt rörd och överraskad av de meddelanden jag hade fått av henne. Jag tänkte att jag vill dejta henne, avslutade hon.

Bild: TV4

Annons