Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Det här är Nyhetsmorgon-stjärnan som bor allra lyxigast – se makalösa prislappen!

25 jul, 2022, 15:00 

Det går ingen nöd på någon av profilerna, men här är den som har dyrast residens!

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Varje morgon vaknar hundratusentals svenskar till våra kära profiler i Nyhetsmorgon. Det är Jenny Alversjö, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Maria Forsblom, Soraya Lavasani, Martin Järborg, Sofia Geite och Anders Pihlblad som styr skutan med stor säkerhet, och som till hösten förstärks av Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritter.

Tio stycken proffsiga, kunniga och färgstarka personligheter, som har en sak gemensamt, sitt jobb. Men vem i gruppen kan dricka sin morgonkopp med lite extra brett leende? Det avslöjar vi!

Svindlande lönen

Att Nyhetsmorgon-jobbet ger klirr i kassan, ja, det är ingen hemlighet. Se bara på Sofia Geite som kan plocka ut en behaglig månadslön på drygt 58 000 kronor, eller Jenny Strömstedts hisnande 124 000 kronor. Båda uppgifterna rapporterar Nyheter24 om.

Det kan tyckas låta krävande att behöva gå upp i ottan och le glatt den långa sändningen, men det verkar som sagt som om profilerna får lön för mödan.

Annons

Med den vetskapen måste det kännas extra härligt för Thomas Ritter och Rania Shemoun Olsson att officiellt ta klivet in i Nymo-värmen...

Jenny Strömstedt på ELLE-galan 2022
Det hårda arbetet ger utdelning – Jenny Strömstedt är riktigt tät.

Hen bor lyxigast

Det går som sagt ingen nöd på någon av programledarna, och de flesta av dem lever liv många kan avundas på i fina våningar och rymliga villor. Men det finns en prislapp som sticker iväg rejält – och ger inte utrymme till någon vidare konkurrens om lyxigast residens.

Nu är det dags att knyta ihop gissningsleken och avslöja vem det gäller. Det är ingen mindre än Steffo Törnquist som kan skryta med att ha Nyhetsmorgon-gängets dyraste hem!

Med en lägenhet uppskattat värderad till den svindlande summan på 29 800 000 kronor, kan Steffo njuta i sin sju-rummare på exklusiva Östermalm. Den 222 kvadratmeter stora våningen delar han med frun Caroline. Vilket härligt liv!

Steffo Törnquist och frun Caroline Törnquist på premiären av den nya Elvis-filmen
Här har vi ett par som nog njuter av sin vardag!

Foto: TT/TV4

Annons