Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Björn Ulvaeus nya kärlek Christina Sas – har ett förflutet som kollegor

13 jul, 2022, 10:00 
AvSimon Holm Stålhand

Vem är hon, egentligen?!

Annons
VIDEO: Björn Ulvaeus dilemma med Agnetha Fältskog – efter uppbrottetBrand logo
VIDEO: Björn Ulvaeus dilemma med Agnetha Fältskog – efter uppbrottet

I februari i år meddelade ABBA-stjärnan Björn Ulvaeus, 77, att han och hustrun Lena bestämt sig för att skilja sig, efter 41 år som gifta.

"Efter många fina och händelserika år har vi bestämt oss för att skilja oss. Vi förblir nära och goda vänner och kommer att fortsätta att fira våra barnbarns födelsedagar och andra familjehögtider tillsammans", sa ex-paret via Ulvaeus talesperson då.

Och nu, fem månader senare, visar Björn upp sin nya kärlek Christina Sas, på premiären av Pippi på Cirkus på tisdagskvällen. Detta var Hänt först med att rapportera om.

Det kom också som en chock för många!

– Det här är min partner Christina. Vi dejtade ett litet tag och jag kände att jag ville ta med henne på det här eventet. Så det här är första gången som vi typ går ut tillsammans, sa Björn Ulvaues till sajten Hänt.

Detta vet vi om Björn Ulvaeus nya partner

Men vem är Christina Sas då? Ja, helt ärligt vet vi inte så mycket om henne – men lite vet vi!

Annons

Christina Sas är född i Herning, Danmark men bor numera i Berlin, Tyskland.

Till skillnad från Sverige så är tyska folkbokföringsuppgifter inte offentliga, men enligt Expressen så är Christina Sas 49 år gammal.

Det vi däremot vet är att hon jobbar på Universal Music Group i Berlin. Hon var även delaktig i Abbas nya skiva, Voyage som blev en jättesuccé. Hon har jobbat på Universal Music Group i tolv år. Hon har massvis med år inom mediabranschen!

Hon har även studerat mycket. Hon studerade på det väl ansedda universitet, Köpenhamns universitet mellan 1995-2002 samt London School of Economics and Political Science. Hon har också studerat på Freie Universität i Berlin.

Christina Sas halsband
Christina Sas halsband!

På röda mattan hade också Christina Sas med sig en kärleksdetalj – runt halsen glittrade ett halsband med bokstäverna ”Björn”, vilket Aftonbladet uppmärksammat.

SE OCKSÅ: 4 enkla parterapiövningar att göra i hemmetBrand logo
SE OCKSÅ: 4 enkla parterapiövningar att göra i hemmet

Ja, ni ser ju. Det finns inte mycket information om Björns nya partner. Men visst ser de lyckliga ut? Och förhoppningsvis tar han med henne på ytterligare event – så vi får veta mer om denna mystiska kvinna!

Källa: Christina Sas sociala medier

Annons