Detaljen hos ABBA-Frida höjde ögonbryn – bilderna avslöjar

Detaljen hos ABBA-Frida höjde ögonbryn – bilderna avslöjar

Anni-Frid Lyngstad.

Många funderade nog när de såg Anni-Frid Lyngstad på röda mattan under torsdagen.

ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!
1:08

Efter reklamen: ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

(1:08)

Slå på ljud

Under torsdagen samlades äntligen ABBA för första gången på 36 år. Anledningen till återsamlingen var givetvis för galapremiären av ABBA Voyage, konserten med fyra avatarer, det vill säga digitaliserade versioner av de fyra bandmedlemmarna.

Omkring tre tusen gäster hade tagit sig till den specialbyggda arenan, kallad ABBA Arena, i Queen Elizabeth Olympic Park i London i östra London. Mängder av kändisar var också närvarande: Carola, Nanne och Peter Grönvall, Lena Olin, Lasse Hallström, Tommy Körberg, Kylie Minogue, Kate Moss, Zara Larsson och det svenska kungaparet, Carl Gustaf och drottning Silvia– bara för att nämna några.

Hela ABBA-gänget samlat!

Hela ABBA-gänget samlat!

James Veysey/Shutterstock

Bandmedlemmarna, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus och Benny Andersson var givetvis också på plats och på den röda mattan i London.

Konserten pågick i 90 minuter och under den tiden spelades 22 av bandets låtar. När konserten närmade sig sitt slut så försvann de digitaliserade versionerna av bandet – och byttes ut mot den riktiga varan! Bandet fick motta stående ovationer.

Bilderna på ABBA-Frida som höjde ögonbrynen

Men konserten i all ära – något som verkligen höjde många ögonbryn var Anni-Frid Lyngstads outfit. Och det hon hade med sig.

Agnetha Fältskog och Anni-Frid Lyngstad

Anni-Frid Lyngstad stödjer sig på sin käpp.

Alberto Pezzali

ABBA-Frida, som hon ofta kallas bar en helvit outfit med ett par snygga, vita sneakers. Men ABBA-Frida, 76, hade även en käpp som hon använda för att stödja sig mot. Enligt uppgifter ska Anni-Frid Lyngstad ha genomgått en höftoperation för cirka fyra år sedan, vilket i sin tur kräver att hon använder sig av en käpp.