Detaljerna om Tareq Taylors skilsmässa med exfrun avslöjade

22 jun, 2022, 19:00 
AvSimon Holm Stålhand
Tareq Taylor.

Allt som står i skilsmässoansökan!

Annons

De senaste årens framgångar för tv-profilen, Tareq Taylor, 52 kan inte ha undgått någon. Han har varit kock i Stjärnorna på slotten sedan start och under 2021 var han julvärd.

Men framgångarna i yrkeslivet är inte alltid i samklang med privatlivet. I 26 år var Tareq Taylor gift med Kristian Taylor, men de ansökte om skilsmässa under 2021. När beskedet kom höll båda en låg profil då ingen av dem gillar att prata om sina privatliv offentligt. Men Tareq bröt tillslut tystnaden när han gästade podden TV-fabriken med Fredrik Ralstrand, 40.

– Jag är människa som alla andra. Saker och ting händer i mitt liv, precis som det händer saker i andras liv. Jag har valt att inte prata om det mest privata sakerna, av respekt till de som är involverade, sa tv-profilen i podden då.

Detaljerna avslöjade

Men nu har tidningen Hänt tagit del av de skilsmässopapper som är offentliga uppgifter.

Ansökan skickades in i mitten på september 2021 och de hade båda kryssat i att de inte ville ha betänketid, vilket i sin tur betyder att separationen sker direkt. Vid ansökans tidpunkt stod de skrivna under olika adresser, vilket gjorde att de inte behövde ta ett beslut kring kvarsittningsrätt, det vill säga vem som skulle bo kvar i deras eventuella gemensamma hem.

Annons

Paret skrev att även att de beslutar själva hur de gör med bostaden tills att bodelningen är genomförd.

Eftersom Tareq och Kristina inte har barn under 18 år beslutades ingenting gällande vårdnad.

Annons