Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Djävulen drar till Paris som ambassadör - eller....?

13 dec, 2012, 07:52 
Agneta Nisbeth
Annons

Djävulen drar till Paris…eller kanske till sin tidigare hemstad London? Vogues chefredaktör Anna Wintour är nu påtänkt som USA:s ambassadör i någon av världsmetropolerna.

Anna Wintour, 63, modemagasinet Vogues färgstarka – och etterskarpa – chefredaktör är starkt påtänkt som USA:s ambassadör i någon av världsmetropolerna enligt den amerikanska sajten Political Punch, ABC News. Och det givetvis då som tack för alla miljoner hon samlat in till president Barak Obamas återvals-kampanj.

Personalen hunsas

Just nu filas för fullt det i Vita huset på de förestående ambassadörsutnämningarna som offentliggörs inom kort. Anna lär ligga mycket bra till för att endera hamna i modemekkat Paris eller i London som hon känner som sin egen dräktficka efter uppväxten där. Hon bor ju och verkar i New York sen flera år. Sen att Annas…hm, “diplomatiska talanger” väl inte är så där övermåttan imponerande, är en annan femma. Personalen hunsas hårt, och ingen, säger ingen, åker i företagshissen samtidigt som hon, vilket är snudd på majestätsbrott!

Djävulen bär Prada

Anna sägs portätteras i succéfilmen “Djävulen bär Prada” som ju bygger på boken med samma titel, som den tidigare Vogue-anställa Lauren Weisbergers författat om sina upplevelser som Annas assistent. Titeln säger ju en del. Dags alltså att lägga om kurs totalt, droppa de eviga solglasen och möta folks blick. Och slå på värsta charmen!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Stella Pictures

 

Annons