Djupa sprickan i familjen Hysén – efter serien

Djupa sprickan i familjen Hysén – efter serien

Att få en egen realityserie kan vara ett framgångskoncept, med det blev det inte för familjen Hysén. Istället är sprickan djupare än någonsin.
Svenska kändisar – då och nu!
Slå på ljud

Det har länge varit frostigt mellan medlemmarna i familjen Hysén, något som blev tydligt i tv-serien Hyséns som sändes hösten 2018 i Kanal 5. Huvuddelen av konflikten var mellan Glenn Hyséns exfru Helena Hysén, 58, och Glenns nya fru Camilla Lendott, 51.

Barnen Anton och Annie tog snabbt mamma Helenas parti, och sprickan var därmed ett faktum. Serien lades ner efter två säsonger, då hade Helena redan uteslutits från deltagande i andra säsongen på grund av konflikten.

I sin podcast “Göttänna” pratade Glenn Hysén för en tid sedan om att relationen med barnen fortfarande inte repat sig.

– Vi har aldrig haft så dålig kontakt som vi har nu. Men sen kan man inte skylla på serien för det. Det har varit så infekterat ett tag nu fram och tillbaka med olika saker. Jag ska inte skylla på serien, att den har gjort att det blivit sämre, men det är katastrofläge just nu. Vi pratar inte tyvärr, sa han i ett avsnitt av podcasten.

– Jag hoppas ju naturligtvis att det blir bättre, det är mina egna barn. Jag vill inte ha det så här. Men av olika anledningar har det blivit så här och jag kan inte bara slicka röv hela tiden. Det är så mycket skitsnack därifrån gentemot Camilla oftast då. Det är inte lätt, berättar han.

Glenn Hysén och Camilla Lendott Hysén gifte sig 2019, men hans barn bojkottade bröllopet!

Glenn Hysén och Camilla Lendott Hysén gifte sig 2019, men hans barn bojkottade bröllopet!

Anton Hysén bojkottade bröllopet

Glenn och Camilla gifte sig förra året, men inget av Glenns barn kom på bröllopet. Anton har beskrivit det som att hans pappa det “sitt största misstag i livet”, och från Camilla var det också hård ton som gällde angående bonusbarnens agerande.

”Ett ganska omoget beteende av vuxna!”, skrev hon i ett sms till Aftonbladet i samband med uttalandet.

När Hänt ringer upp honom under våren 2020 är det fortfarande status quo som gäller.

– Det är samma sak än idag. Det är ingen kontakt där. Jag sprang på Anton för tre, fyra veckor sedan på centralen. Det är det enda, säger han till tidningen.

Glenn Hysén: “Kollade inte innan”

Anton och Helena syntes under våren i tv tillsammans i tävlingsprogrammet “Hela kändis-Sverige bakar”, och Glenn medger att han inte tittat, men det är inte på grund av att sonen och exet är med.

– Jag kollade aldrig på det programmet innan heller. Så det är inte för att de är med. Utan jag kan inget om bakning eller sådan skit, så det spelar ingen roll vilka som är med. Jag tittar inte på det ändå, säger Glenn.

Foto: TT