Doktor Mikaels beslut med Lotta Engberg efter två år ihop – vill olika saker

Doktor Mikaels beslut med Lotta Engberg efter två år ihop – vill olika saker

Mikael Sandström och Lotta Engberg är inte helt överens i relationen.

Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!
1:32

Efter reklamen: Så träffades Lotta Engberg & Mikael "Soldoktorn" Sandström – avslöjar allt!

(1:32)

Slå på ljud

Mikael "Soldoktorn" Sandström, 63, och Lotta Engberg, 53, fann varandra för närmare två år sedan och är numera ett av kändis-Sveriges hetaste par.

Vid det här laget vet nog de flesta hur deras vägar korsades. Lotta hade haft ögonen på Mikael ett tag och uttryckte sitt intresse i kvällspressen – och det ena ledde till det andra.

Mikael Sandström och Lotta Engberg oense i relationen

I dag är de sambor och bor strax utanför Göteborg i en villa som de köpte tillsammans i fjol. Och Mikael har även ett fritidshus i närheten. På ön Flatholmen utanför Tjörn på västkusten spenderar han stora delar av sommaren – nu tillsammans med sin älskade Lotta.

Men Lotta vill ha mer. Hon är nämligen sugen på ett boende utanför Sveriges gränser. Något som paret inte är helt eniga om.

– Det är nog mest Lotta som har de tankarna men det är ingenting som vi hinner titta på, i alla fall inte i år. Nu får vi landa i det här och fixa med sommarstället här, säger Mikael till Hänt.

Planerar att lämna Sverige

Det är framför allt Spanien som lockar Lotta. Och även om det troligtvis inte blir något husköp i år planerar paret att åka ner i höst för att spela golf, ett gemensamt intresse som de har.

Mikael menar att de då eventuell passar på att gå på en å annan visning.

– Det är inte planerat. Men vi kanske slår två flugor i en smäll.

Lotta drömmer om strålande sol och varma kvällsbrisar bland palmer och stränder, medan Mikael är mer än nöjd med det som de redan har.

– Jag har ju det här sommarstället och jag är så inrotad i det. Det duger gott för mig och ligger så fint precis vid havet. Men vi är ju i Sverige och det är 16 grader som sagt var och 12 grader i vattnet. Det är det man får kämpa med. Så jag är väl lite tåligare kanske, trots att hon är från Pajala.

Foto: TT