Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Doktor Mikaels oberäkneliga beteende i Nyhetsmorgon väcker starka reaktioner

08 mar, 2023, 16:30 

Doktor Mikael är vi vana att se i Nyhetsmorgon – men under sändningen förvånade han alla.

Annons

Han är hela Sveriges doktor, och Lotta Engbergs alldeles egna sambo. Doktor Mikael har minst sagt vad som krävs för att gå igenom rutan, och hjärtan.

I Nyhetsmorgon läxar han rutinerat upp tittarna om sjukdomar och åkommor, och har blivit kanalens egna husdoktor – som under tisdagen stod för en chock.

6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Mikael Sandström väcker reaktioner efter framträdandet i Nyhetsmorgon

För faktum är att Mikael Sandström, som också går under epitetet Soldoktorn har lyst med sin frånvaro ett riktigt bra tag. På Nyhetsmorgons sida på TV4 Play är det hela tre månader sedan det senaste klippet på honom laddades upp. Han kan såklart dykt upp nån gång däremellan, men utan bevis på hemsidan.

Då pratade han kolesterol men anledning av alla ägg på julbordet, något som känns väldigt långt borta nu. Men plötsligt händer det – han dök upp i rutan igen!

Minst sagt oberäkneligt, det är svårt att hålla koll på när Mikael dyker upp och inte eftersom han har mycket annat som kommer i vägen. Ämnet var restless legs, och i kommentarsfältet på Instagram är reaktionerna starka efter hans plötsliga framträdande:

Annons

"Härligt att se dig i rutan igen"

"Som jag har väntat "

"Kul att Du är tillbaka igen! "

"Den bästa någonsin."

Mikael Sandströms beslut med Lotta Engberg utanför rutan

Mikael har inte legat på latsidan under sin frånvaro. Inte bara, i alla fall, på sistone har han haft fullt upp.

På fredag släpps till exempel hans bok "Sånt är livet" där han berättar om några av sina mest minnesvärda stunder från hans liv och karriär inom vården. Dessutom har han ju gått att se i rutan på annat håll, i programmet Biggest loser.

Men visst har det funnits tid för avkoppling och kärlek också. Under förra veckan fyllde hans livspartner Lotta Engberg 60 år, och det firade paret på varmare breddgrader – i Spanien! Valet föll på en privat kärleksresa istället för en storslagen fest, och Lotta verkar nöjd med beslutet.

– Jag började nämligen skriva på en inbjudningslista, men sedan kände jag att jag har för många att tycka om på en och samma dag för att hinna umgås med alla. Jag hade även stora fester när jag fyllde 30, 40 och 50 år. Därför tyckte jag det kändes bättre att smita den här gången, säger hon till Aftonbladet.

Inte undra på att han var så solbränd!

Mikael Sandström och Lotta Engberg kramas
Snacka om turturduvor!

Foto: TT

Annons