Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dokumentet visar: Bingolottos beslut för Casper Janebrink efter petningen

02 dec, 2022, 12:00 
Ibraheem Alsalman

Casper Janebrink och Arvingarna kommer inte att leda årets "Uppesittarkväll".

Annons
7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Casper Janebrink behöver knappast en presentation. Janebrink är mångsysslare och i september berättade han att han har blivit pappa till en liten son tillsammans med den 20 år yngre flickvännen Therese Andersson, 33.

– Allting har gått bra. Mamman mår bra, pojken mår bra och jag mår bra, sa han.

Janebrink är också frontfigur i Arvingarna som har gjort storsuccé sedan 1990-talet och blivit Sveriges mest kända dansband.

Nu står det klart att de inte kommer leda årets kanske mysigaste program – nämligen "Uppesittarkvällen".

Anledningen är att de kommer ha ett annat uppdrag – i samma program.

”Vi vill skapa variation och överraska, därför använder vi oss av olika, kända personligheter i Bingolotto", skriver Bingolottos PR-ansvariga John Sarafian i ett uttalande.

Annons

Dokumentet visar: Bingolottos beslut för Casper Janebrink efter petningen

Bingolotto har på sin hemsida gått ut med ett pressmeddelande och de skriver:

"Bandet har uppträtt i programmet vid hela 40 tillfällen genom åren, till vår stora förtjusning. Första gången var redan den 8 februari 1992 – i BingoLottos blott femtonde sändning sedan starten! Sedan dess har Arvingarna släppt 18 skivor och 2019 firade de hela 30 år tillsammans som ett av Sveriges absolut främsta dansband".

Uppesittarkvällen, som för många betyder väldigt mycket där hela familjen har en chans att samlas, kommer att ledas av Lotta Engberg och Stefan Odelberg. De kommer att få hjälp av artisten Sarah Dawn Finer och programledaren Daniel Norberg.

Och nu avslöjas vad Arvingarna kommer ha för roll.

Istället för att programleda så kommer Arvingarna, med Casper Janebrink, att uppträda i rutan och sprida julkänsla – precis som de har gjort de tidigare åren. Det kommer bli alldeles underbart!

Casper Janebrink har flertalet gånger vikarierat som programledare i Bingolotto, och sommaren 2022 var han, för andra året i rad, aktuell som programledare för Bingolottos Sommarkväll.

Annons