Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Doldisen Oliver Ingrossos nya jobb i Nyhetsmorgon – hyllas efter debuten!

14 nov, 2023, 12:30 

Oliver Ingrosso har tagit sig an ett nytt uppdrag!

Annons

Familjen Wahlgren/Ingrosso tillhör en av de mest välkända släkterna i landet. Ja, de syns ju nästan överallt! Men storebrorsan Oliver Ingrosso har under åren hållit sig mer i bakgrunden.

Tills nu! Här dyker han upp i Nyhetsmorgon – där han tagit sig ann ett nytt jobb.

”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss medBrand logo
”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss med

Därför vill inte Oliver Ingrosso synas i offentligheten

Förutom att Oliver är nybliven pappa, driver han restaurangen Olli och är aktuell med en kokbok. 33-åringen har tidigare hållit sig mer i skuggorna, och lämnat rampljuset åt sina familjemedlemmar.

Men nu har han tagit sig ett kliv fram. Tidigare i höst gjorde han sin första tv-intervju i systern Bianca Ingrossos talkshow, där han var mer privat än någonsin.

I P4 Extra har han tidigare berättat om beslutet att hålla sig mer under radarn:

Annons

– Jag har nog aldrig riktigt varit intresserad av det, alltså rampljuset i sig. Och jag tycker inte man har någon skyldighet bara för att man sysslar med något som sätter dig i offentlighetens spektrum att du måste vara offentlig.

Oliver Ingrossos överraskande drag – i Nyhetsmorgon

Bara några veckor efter intervju-debuten dyker Oliver nu upp i rampljuset igen. Under söndagen var han nämligen kock i Nyhetsmorgon!

Han höll Jenny Alversjö och tittarna sällskap hela morgonen i rutan, och verkade stortrivas med det nya jobbet. Men om det bara var en engångsföreteelse återstår att se – oftast dyker ju kockarna upp flera gånger och Nyhetsmorgon själva skriver att Oliver gjorde "debut som kock".

Oliver lagade givetvis pasta – och hans stil i rutan gick minst sagt hem. Tittarna vill se mer av Ingrosso i Nyhetsmorgon!

"Så roligt att se dig på Nyhetsmorgon. Hoppas du kommer tillbaka fler gånger" Skriver en användare.

"Heja Oliver så härligt att se din ödmjukhet och hur du visar upp din kunskap i matlagning och även rar hyllning till din pappa Emilio! Toppen Oliver vill gärna se mer av Dig i ” rutan ”!" Skriver en annan.

"Så bra och trevlig fortsätt att bjuda in honom i köket på Nyhetsmorgon" Kommenterar en tredje.

Foto: Instagram/TT

Annons