Doldisen Oliver Ingrossos nya jobb i Nyhetsmorgon – hyllas efter debuten!

14 nov, 2023, 12:30 

Oliver Ingrosso har tagit sig an ett nytt uppdrag!

Annons

Familjen Wahlgren/Ingrosso tillhör en av de mest välkända släkterna i landet. Ja, de syns ju nästan överallt! Men storebrorsan Oliver Ingrosso har under åren hållit sig mer i bakgrunden.

Tills nu! Här dyker han upp i Nyhetsmorgon – där han tagit sig ann ett nytt jobb.

”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss med
”MEN SNÄLLA!” • Hen i kungafamiljen vill kändisarna fastna i en hiss med

Därför vill inte Oliver Ingrosso synas i offentligheten

Förutom att Oliver är nybliven pappa, driver han restaurangen Olli och är aktuell med en kokbok. 33-åringen har tidigare hållit sig mer i skuggorna, och lämnat rampljuset åt sina familjemedlemmar.

Recept.se Nyhetsbrev

Men nu har han tagit sig ett kliv fram. Tidigare i höst gjorde han sin första tv-intervju i systern Bianca Ingrossos talkshow, där han var mer privat än någonsin.

I P4 Extra har han tidigare berättat om beslutet att hålla sig mer under radarn:

Annons

– Jag har nog aldrig riktigt varit intresserad av det, alltså rampljuset i sig. Och jag tycker inte man har någon skyldighet bara för att man sysslar med något som sätter dig i offentlighetens spektrum att du måste vara offentlig.

Oliver Ingrossos överraskande drag – i Nyhetsmorgon

Bara några veckor efter intervju-debuten dyker Oliver nu upp i rampljuset igen. Under söndagen var han nämligen kock i Nyhetsmorgon!

Han höll Jenny Alversjö och tittarna sällskap hela morgonen i rutan, och verkade stortrivas med det nya jobbet. Men om det bara var en engångsföreteelse återstår att se – oftast dyker ju kockarna upp flera gånger och Nyhetsmorgon själva skriver att Oliver gjorde "debut som kock".

Oliver lagade givetvis pasta – och hans stil i rutan gick minst sagt hem. Tittarna vill se mer av Ingrosso i Nyhetsmorgon!

Annons

"Så roligt att se dig på Nyhetsmorgon. Hoppas du kommer tillbaka fler gånger" Skriver en användare.

"Heja Oliver så härligt att se din ödmjukhet och hur du visar upp din kunskap i matlagning och även rar hyllning till din pappa Emilio! Toppen Oliver vill gärna se mer av Dig i ” rutan ”!" Skriver en annan.

"Så bra och trevlig fortsätt att bjuda in honom i köket på Nyhetsmorgon" Kommenterar en tredje.

Foto: Instagram/TT

Annons