Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dolph, Christine och Måns ny Melodifestivaltrio

10 nov, 2009, 15:59 
AvRed Aktionen
Nu är det klart vilka som ska leda Melodifestivalen 2010. Det blir trion Dolph Lundgren, Christine Meltzer och Måns Zelmerlöw.
Annons

 

Idag avslöjades att det blir trion Måns Zelmerlöw, Christine Meltzer och Dolph Lundgren som ska leda Melodifestivalen 2010.

Måns Zelmerlöw är ju känd för att själv ha medverkat som en av de tävlande två gånger, och han har dessutom lett Lilla Melodifestivalen. Måns och Christine Meltzer, känd programledare och komiker, ska vara med i alla deltävlingarna och i finalen.

Helt ny erfarenhet

Svenska actionfilmstjärnan Dolph Lundgren ska vara med i den första deltävlingen samt i finalen. För honom blir programledarrollen en helt ny upplevelse:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– All erfarenhet jag har är att jag lett en K1-gala i Hollywood. De får väl sätta mig i träning nu direkt efter presskonferensen, säger han till Expressen.se. Jag kan varken sjunga eller dansa heller. Dolph Lundgren lever ihop med

Anette Qviberg, systerdotter till Grete Qviberg och de har två barn. Årets Melodifestivalturné inleds i Örnsköldsvik den 6 februari. Finalen är i Globen i Stockholm den 13 mars.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: TT

Annons