Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dominika Peczynski och Anders Borg blir sambor

02 aug, 2016, 09:30 
Ellen Myrgård Lindén
Kärleken blomstrar mellan den förre detta finansministern Anders Borg och Dominika Peczynski. Nu blir paret sambor!
Annons
domika och anders ste

Nu tar pr-konsulten Dominika Peczynski och den förre detta finansministern Anders Borg kärleken till en ny nivå. Paret har nämligen bestämt sig för att flytta ihop.

– Jag är väldigt nöjd, säger Dominika i podcasten Värvet.

Vidare berättar Army of Lovers-artisten att flytten sker om några veckor och att allting känns “väldigt roligt”. Ett stort steg – särkilt för Dominika som aldrig har bott sambo förut. I slutet av mars sålde hon sin våning och därefter bjöd hon och Anders på en 1600-tals lägenhet för 14.5 miljoner kronor. Men affären gick inte i lås eftersom de blev överbjudna av Swedish House Mafia-profilen Steve Angello och hans fru Isabel Adrian. Nu har de dock hittat en våning som passar dem perfekt.

– Vi stannar i Stockholms innerstad. Vi ska inte flytta till hus, utan vi har köpt en större lägenhet för att våra fem barn ska få plats där.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons