Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dominikas kärlekskrav på Anders Borg – sanningen om kändisparets skilsmässa

23 aug, 2022, 16:00 
Dominika Peczynski och Anders Borg

Så är Dominika Peczynskis och Anders Borgs relation idag!

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

I juni kom beskedet att före detta artisten och PR-drottningen Dominika Peczynski, 51, och tidigare finansministern Anders Borg, 54, skiljer sig. Skilsmässoansökan signerades via nätet och gick igenom utan betänketid.

Men det tog inte mer än ett dygn innan Dominika hade ångrat sig. Beslutet var fattat i all hast efter att hon tröttnat på Anders Borgs besatthet av sin ipad och nyheter om världsekonomin.

– Det var stundens ingivelse, men det känns inte annorlunda nu. Vi är ihop och har inte gjort slut, och vi gjorde heller inte slut när vi skilde oss. Det var bara lite drama som behövde få komma ut, det behövde hända någonting, säger Dominika Peczynski till Aftonbladet.

”Jag kände mig så dum”

När hon dagen efter ringde Stockholms tingsrätt berättade de att skilsmässoansökan aldrig registrerats, men dagen efter var beskedet något helt annat, enligt Dominika.

Annons

Det var aldrig aktuellt med någon separation, utan mer ett sätt för henne att göra ett statement om att jobbet inte är allt och att den makroekonomiska experten Anders Borg måste prioritera även henne.

– Vi var rätt lyckliga redan innan, men jag tyckte att världsekonomin fick tok för mycket uppmärksamhet kontra mig. Jag kände mig så dum efteråt och fick en större förståelse för att Anders faktiskt behöver utföra sitt jobb. Men han fick också en större förståelse att han måste ägna sig lite mer åt mig.

Anders Borg och Dominika Peczynski
Anders Borg och Dominika Peczynski.

Dominika om relationen med Anders Borg

Dominika tycker att relationen med Anders Borg har blivit bättre efter skilsmässan. Hon tror inte på äktenskap och vill snarare kalla sig för trolovad än förlovad.

Däremot har paret valt att behålla förlovningsringarna på. Och även om förhållandet kan vara stormig i perioder, är det inget som Dominika Peczynski vill vara utan.

– Vi har en ganska passionerad relation och sitter inte och nickar artigt mot varandra dagarna i ända och lägger huvudet på sned och ler. Vem fan vill ha det så? Däremot är det ingen som smäller i dörrar eller kastar saker och vi gapar inte och skriker åt varandra, men lite dramatik vill man ha.

Foto: TT

Annons