Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dotterns ord avslöjar sanningen om Patrik Sjöbergs hälsa – vårdas på sjukhus

17 mar, 2021, 20:00 
patrik sjöberg sjuk
Patrik Sjöberg har drabbats av allvarlig sjukdom och vårdas på sjukhus, bekräftar hans dotter.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 10?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 10?

Den före detta höjdhopparen Patrik Sjöberg, 56, vårdas just nu på sjukhus för en allvarlig lunginflammation, berättar hans dotter Isabelle Sjöberg, 20, för Expressen.

”I ett uttalande till SportExpressen skriver Isabelle Sjöberg att Patrik är på sjukhus och att han behandlas för lunginflammation och att hon uppskattar att familjen får ro under denna tid.” skriver tidningen.

Även vännen och före detta agenten Daniel Wessfeldt bekräftar att han ligger på sjukhus men kan inte ge mer information än så.

– Jag vet inte mer än att han är på sjukhus just nu. Men Patrik är stark och vi får hoppas att han snart är frisk och tillbaka, säger Wessfeldt till Expressen.

drottning silvia
Patrik Sjöberg hade synpunkter på hur Childhood hanterade hans gåva.

Patrik Sjöbergs bråk med Silvias Childhoos

Patrik Sjöberg har en tumultartad tid bakom sig med offentliga konflikter med bland andra drottning Silvias organisation Childhood foundation.

Annons

Allt började när Patrik Sjöberg i slutet av januari skickade en donation på 10 000 kronor till World Childhood Foundation.

Den tidigare höjdhopparen svaret att organisationen tackar nej till pengarna. Anledningen var att pengarna samlats in genom försäljning av tröjor med texten ”kill your local pedophile”, ett budskap som organisationen inte kunde ställa sig bakom.

På sociala medier beskriver Sjöberg sin ilska och chock.

"Vanta lite nu har, jobbar Childhood for att hjälpa barnen?", skriver Sjöberg i ett långt Facebookinlägg.

Annons