Dotterns val – som gör att Tom Cruise vägrar träffa henne!

Suri och Tom Cruise har inte träffat varandra på sju år.

Suri Cruise har inte träffat sin pappa Tom på sju år.Enligt amerikansk press ligger en konflikt bakom.

Tom Cruise är en av världens mest populära skådespelare. Han har roat och berört generationer med sina insatser i klassiker som Top Gun, Mission: Impossible, Föräldrafritt, Magnolia och Den siste samurajen.

Samtidigt har den allmänna bilden av Tom ett mörkt stråk i sig. 57-åringen har starka kopplingar till den kontroversiella scientologikyrkan – och vissa menar att Tom är en religiös fanatiker.

Tom Cruise har inte träffat sin dotter Suri på sju år

Suri och Tom Cruise har inte träffat varandra på sju år.

Suri och Tom Cruise har inte träffat varandra på sju år.

Tom fick dottern Suri tillsammans med exfrun Katie Holmes. Katie och Suri lämnade själva scientologikyrkan i samband med att Katie skilde sig från Tom 2012.

Enligt amerikansk press har detta lett till att Tom inte har träffat sin dotter på sju år. Han har nämligen svårt att svälja att hans dotter inte följer samma tro som han själv.

– Han har valt att inte träffa henne eftersom hon inte är scientolog, har en källa sagt till Us Weekly.

Scientologkritikern Tony Ortega hävdar att Katie själv skrivit på ett avtal som förbjuder henne från att kritisera kyrkan öppet. I gengäld har hon tilldelats full vårdnad för Suri.

– Hon ville bara fly och ta Suri med sig, har Tony sagt.

“Älskar henne så mycket”

Katie har själv berättat om Suri i en intervju med magasinet People.

– Jag älskar henne så mycket. Mitt största mål har alltid varit att fostra henne till en stark individ, att se till att hon är sig själv till hundra procent och stark, självsäker och kapabel. Och att hon vet om det. Hon blev väldigt stark, hon har alltid haft en färgstark personlighet, sa Katie då.

– Det går inte att hitta en mamma och dotter som är mer synkade. De är en riktig duo, det är en underbar syn, har en källa med insyn sagt till Us Weekly.