Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Dramatiska händelsen i Robinson väcker starka känslor hos tittarna: "Hjärtskärande"

09 nov, 2022, 21:00 

Situationen i Robinson har lett till känslostorm hos tv-tittarna.

Annons
Här är alla programledare i "Robinson"!Brand logo
Här är alla programledare i "Robinson"!

TV4:s spännande realityprogram Robinson har varit en stor tittarfavorit ända sedan premiären 1997.

Genom åren har vi sett många deltagare bli folkkära tv-profiler efter att ha medverkat i programmet – som till exempel Martin Melin, Mikael "Soldoktorn" Sandström och Isabel Adrian.

Även några av årets deltagare har blivit mycket populära och omtyckta av svenska folket och i det senaste avsnittet väcker en viss dramatisk situation i programmet starka känslor hos tittarna.

Annons

Känslostorm hos tittarna – efter händelsen i Robinson

Deltagarna Sandra Cucarano, 25, och Isabella "Bella" Resmark, 26, är med i Robinson för andra året i rad – då de tvingades lämna programmet förra säsongen på grund av att de smittats av covid-19.

När Sandra och Bella återvände tillsammans med kompisen Christina Nordback hamnade de på en ö som i programmet kallas för Gränslandet – där deltagarna duellerar mot varandra för att få komma in i den riktiga tävlingen.

Bästa vännerna Sandra och Bella befinner sig i Gränslandet.

När Sandra och Bella plötsligt får reda på att de kanske måste duellera mot varandra blir stämningen genast sorgsen då de är väldigt nära vänner.

Annons

– Det här kommer bli förjävligt. Antingen så vinner man och tar ut sin bästa vän eller så förlorar man och har inte ens fått se Robinson. Det är åt helvete, säger Sandra i programmet.

Den tuffa situationen har inte bara varit känslosam för deltagarna själva, utan även för tittarna. I kommentarsfältet på TV4:s Instagram delar många sina tankar och känslor.

"Låt dom slippa duell och släpp in Schampo och Balsam i Robinson. Dom är så värda det!", skriver en tittare.

"Hjärtaskärande , de är så lojala och två själar som hittat varandra , de två tillsammans ska vinna Robinson ( och Christina)", skriver en annan.

"Jag hoppas båda ändå kan ta sig in i Robinson! De är härliga karaktärer!", skriver en tredje.

Annons