Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drastiska beslutet för Niklas Strömstedts okända släkting – Jennys beteende visar sanningen

01 jun, 2022, 14:00 

Trodde du att du hade koll på Strömstedts? Tänk om!

Annons
Jenny Strömstedt om svartsjukan mot Niklas – ärliga orden i tvBrand logo
Jenny Strömstedt om svartsjukan mot Niklas – ärliga orden i tv

Sveriges kanske mest omtyckta par, Niklas och Jenny Strömstedt är ständigt aktuella. Niklas med musiken, och Jenny som programledare. Till och med som duo skapar dem succé, med programmet Tillsammans med Strömstedt.

Därför tänker nog många att de har full koll på vilka som rör sig i familjens innersta krets... Då kan det vara dags att tänka om.

Niklas har faktiskt en okänd släkting – som inte är så okänd för vissa, och som fattat ett stort beslut!

Kopplingen till Astrid Lindgren

Niklas mamma, Margareta Strömstedt, är det nog många som känner igen. Hon är författare och journalist och har fått det ärofyllda uppdraget att sommarprata hela sju gånger! Tillsammans med den tyvärr avlidne maken Bo har de tillsammans två barn, Niklas, och Lotten.

Även Lotten är van vid strålkastarna, och har gått i sin mors fotsteg. Även hon är journalist och författare, men har också kikat på musiken som sin bror Niklas. Hon har även satt ett rejält spår i det svenska kulturarvet.

Annons

Enligt Aftonbladet kan det vara så att Astrid Lindgren hade Lotten i åtanke när självaste Ronja Rövardotter kom till liv. Astrid och mamma Margareta var nämligen goda vänner, och Margareta har själv skrivit i sin självbiografi att påståendet kan stämma, men hon inte vet säkert.

Den klassiska repliken av Ronjas far Mattis "Jag har ingen dotter" är i alla fall bekräftat en sak som pappa Bo sa när Lotten rymde hemifrån som tonåring.

Men det är inte Lotten som har ett okänt släktband till Niklas – utan hennes dotter.

Margareta och Lotten Strömstedt.

Gör succé på internet

Matilda Strömstedt kanske inte är ett namn som klingar bekant, men för den yngre målgruppen gör det säkerligen det. Matilda är Lottens dotter, och kan alltså kalla Niklas Strömstedt för sin morbror. Men hon har egna meriter att skryta med.

Annons

På den populära appen Tiktok, som går ut på att dela korta klipp, har Matilda över 95 tusen följare – och siffran ökar konstant. Där delar hon allt ifrån sketcher, till recept på drinkar och utdrag från hennes liv.

Det var inga dåliga siffror!

Niklas systerdotter är oerhört populär på plattformen, och en majoritet av klippen får över hundratusen visningar varje gång!

Vid sidan av sina sociala medier jobbar Matilda som fest- och bröllopsplanerare, men inte länge till. Hon kom nyligen med det stora beskedet att hon sagt upp sig för att "göra sin egen grej". Vad det är får tiden utvisa, men kanske ska hon satsa ännu mer på karriären på Tiktok och Instagram, där finns nämligen storkovan att hämta!

På hennes Instagram-sida avslöjas också Matildas relation till sin morbrors fru, Jenny.

"Vackra smarta fina du 😍" Kommenterar Jenny Strömstedt under en bild på Matilda.

Även Efva Attling, Niklas Strömstedts ex, verkar ha en fin relation till Matilda.

"Happy birthday 😘😘" Grattar hon på födelsedagen.

Foto: Instagram/Tiktok/TT

Annons