Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Drottning Rania arrangerade Madonnas utflykt

08 sep, 2009, 07:20 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Madonna och pojkvännen Jesus Luz i Jordanien.
Madonna och pojkvännen Jesus Luz i Jordanien.

Madonna syntes i en fantastiskt chic ny look när hon besökte Jordanien för lite sightseeing denna vecka. Det var drottning Rania som arrangerat utflykten.

Madonna visade upp en ovanligt sofistikerad look när hon besökte Jordanien nu i veckan för att åka på en sightseeing-utflykt arrangerad av drottning Rania.

Superstjärnan bar en tjusig ljust krämfärgad dress med en mönstrad sjal elegant draperad över ena skuldran. Som pricken över i matchade hon med en stilig Panama-hatt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madonna på sightseeing.
Madonna på sightseeing.

Besökte världsarv

Madonna besökte bland annat ruinerna i Petra vilka fascinerar henne mycket. Stället finns med på världsarvslistan och är en av världens sju nya underverk. Den arkeologiska platsen har även varit med i flera filmer, till exempel Indiana Jones.

Madonna flög in från grannlandet Israel där hon avslutat sin Sticky and Sweet-turné. Under hennes sista show var barnen Lourdes och Rocco med en stund på scenen.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Allover Press


Annons