Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

E-type har ångrat sig – erkänner att det blev fel: ”Gick så fort”

16 jun, 2024, 13:00 
Martin "E-Type” Eriksson ångrar beslutet för dottern Izadora.
Annons

Martin E-Type Eriksson är en man med ett hektiskt schema. När han inte är ute på turné, är det fullt upp med dottern Izadora och det familjeliv som han lever med Melinda Jacobs.

Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandraBrand logo
Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandra

Men det finns vissa problem i det annars så lyckligalivet. Både E-type och Melinda är som bekant offentliga personer, vilket gör att de ibland har svårt att hålla saker och ting privat.

När dottern Izadora föddes i januari 2023 blev hon också en del av Martins och Melindas offentliga liv, något som artisten i dag kan ångra och gräma sig över.

Annons
Martin E-type Eriksson och dottern Izadora
Martin E-type Eriksson med dottern Izadora.Carolina Byrmo / Aftonbladet / Aftonbladet / TT

Martin E-Type Erikssons ånger

För Izadora har synts mycket. Hon var bara en vecka gammal när hon gjort sitt första tv-framträdande i Efter fem och sedan dess har hon fortsatt att dyka upp på Melindas Instagram.

Izadora har också varit med på diverse event och Melinda har synts med dottern på röda mattan flera gånger. E-Type är dock inte helt säker på vad han tycker om att dottern blivit så offentlig.

– Ja, det gick ju så fort där så jag hann ju egentligen inte avgöra vad jag egentligen känner. För hon borde få välja själv när hon fyller 18 om hon vill vara kändis eller inte liksom, säger han till Hänt.

Annons

”Nästan omöjligt”

Samtidigt är E-type fullt medveten om att både han och Melinda är offentliga personer, vilket gör det svårt att skydda dottern mot det offentliga rampljuset.

– Men jag vet inte, med våra liv blir det ju nästan omöjligt att hon inte är med. Och då blir det ju också fel om hon då skulle sitta hemma med barnvakt när vi är ute och jobbar.

– Det är ju bara mysigt att hon är med liksom, så hon är här och yrslar runt idag.

Martin E-type Eriksson och Melinda Jacobs
E-type, Melinda Jacobs och dottern Izadora.Jari Kantola/TT

Foto: TT

Annons