Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

E-type i tårar – vaknade mitt i natten av att han grät: ”Helt knäckt”

17 jun, 2024, 18:30 
Martin E-type Eriksson berättar nu själv om jobbiga händelsen.
Annons

För inte så länge sedan refererade Martin E-type Erikssons till sig själv som en ”notorisk ungkarl som bara tänkt på sig själv”, men att han drömde om en framtid med familj och barn.

Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandraBrand logo
Vilket drömbröllop! Här säger E-type och Melinda Jacobs ja till varandra

I sitt sommarprat för två år sedan berättade han om sorgen och sa: ”Jag sörjer de barn jag aldrig fått”. Inte blev det bättre när hans vänner började bilda familjer och han levde på som vanligt.

– Särskilt julafton är ett sånt där kompromisslöst kvitto på hur ditt liv ser ut. De sista åren har jag festat kvällen innan till julaftonsmorgon, så sover jag ruset av mig hela dagen för att slippa tänka på hur just mitt liv blev, eller snarare hur jag valt att leva det, sa E-type i Sommar i P1.

Annons
Martin E-type Eriksson
Martin E-type Eriksson såg vännerna bilda familj och kände en saknad efter familj och barn.Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Martin E-Type Erikssons lycka

Lite visste han då att han skulle hitta kärleken i familjehemsmamman Melinda Jacobs. Inte heller hade han någon aning om att han strax efter skulle bli pappa till dottern Izadora, 1.

– Det var väldigt speciellt och det gick ganska fort. Man ser bebisansiktet. Sedan efter några timmar började jag känna igen mina morföräldrar, mig själv och Melinda i henne, sa E-type strax efter dotterns födsel.

”Vaknade av att jag grät”

Att vara pappa är fantastiskt och blir bara roligare och roligare, berättar E-type. Däremot är det inte utan att han är lite nojig som förälder, något som även Melinda är.

Annons

– Ja, det är jag nog. Vi har nog båda ett katastroftänk. Det hade varit bra om någon av oss hade varit lite cool. Häromdagen drömde jag att Donald Trump hade kidnappat Izadora. Jag var helt knäckt och vaknade av att jag grät. Det är också viktigt att säga att vi har flera barn som vi verkligen älskar, säger artisten till Aftonbladet.

Nu bor hela familjen i en nyköpt villa i Vadstena. Förutom Izadora är E-type bonuspappa till sex andra barn, vilket tar mycket av tiden.

– Nu har vi bott här sedan augusti. Vi flyttade in precis innan gifte oss. Men det var väldigt tufft. Jag var ute på turné och var knappt hemma. Det var kaos med alla sex barn och Izadora var också jätteliten. Melinda fick ju ta allt själv under den perioden. Men det gick och nu är vi ute på andra sidan.

Martin E-type Eriksson, Melinda Jacobs och Izadora
Martin E-type Erikson, Melinda Jacobs och dottern Izadora.Jari Kantola/TT

Foto: TT

Annons