E-Type och Melinda Jacobs beslut i relationen – en månad efter kärleksavslöjandet

E-Type och Melinda Jacobs beslut i relationen – en månad efter kärleksavslöjandet

Foto: TT/Instagram, Melinda Jacobs

Allt verkar gå som på räls för kärleksparet!

Så långa och korta är svenska kändisarna!
1:9

Efter reklamen: Så långa och korta är svenska kändisarna!

(1:9)

Slå på ljud

Det var i slutet av april som Svensk Damtidning kunde avslöja det nya kärleksparet på kändishimlen – artisten Martin "E-Type" Eriksson och familjehemsmamman Melinda Jacobs. Efter det har vi sett turturduvorna tillsammans både här och där. Ja, till och med på fest hos kungen!

Kärleken verkar minst sagt spira. Så pass mycket att Melinda Jacobs nu kommer med besked om framtiden...

Stora beslutet tillsammans

Den nya romansen har på flera sätt inneburit ett helt nytt kapitel i bådas liv, inte minst E-Types. Han är sedan tidigare barnlös, något som han flera gånger talat öppet om att han gärna vill ändra på.

– Så länge jag lever kommer jag drömma om att försöka få ihop en liten familj, det vore jävligt mysigt. Är man fortfarande fertil och träffar någon som är det också, så kanske. Men åren går och jag accepterar om det är så att det inte blir några ungar, har han sagt till Expressen.

Melinda Jacobs har totalt fem barn, både biologiska och som hon är familjehem till, så snacka om att hans önskan gick i uppfyllelse!

I en ny intervju med Allas väljer Melinda att berätta mer ingående om den nya kärleken, och kommer med härliga besked. Paret har beslutat att planera en framtid tillsammans!

– Det känns jättebra att ha träffat Martin, vi planerar en framtid ihop och jag är väldigt glad över att vi har träffats, säger Melinda.

Kungen bjöd in till fest – och på gästlistan stod E-Type och Melinda Jacobs!

Christine Olsson

"Man kan säga att vi bor ihop"

Rent formellt har de inte flyttat ihop, men i intervjun berättar Melinda att de spenderar tid både i Stockholm där Martin bor, och hemma hos henne i Vadstena.

– Man kan säga att vi bor ihop fast på två ställen. Och så kommer det att se ut framöver utifrån att vi har jobb och barn på olika ställen. Vi hör ihop och bor på båda ställena, säger hon till Allas.

Både Melinda och Martin lever fartfyllda och fullspäckade liv, men det stoppar inte kärleksparet från att spendera massvis av tid tillsammans. Under sommaren planerar det nyblivna paret att få lite härlig kvalitetstid tillsammans – parets första sommar tillsammans av förhoppningsvis många!

– Hela familjen ska umgås så mycket som möjligt tillsammans med Martin. Jag ser verkligen fram emot sommaren, även om den också innebär mycket jobb för både mig och honom. Han ska iväg och turnera med allt vad det innebär, men vi ska se till att få så mycket tid ihop som det bara är möjligt, säger Melinda till tidningen.

Melindas födelsedag firades stort, med en överraskning från Martin!

Foto: TT/Instagram, Melinda Jacobs