Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

E-Types drastiska livsförändring – efter att ha träffat flickvännen

05 jun, 2022, 13:00 
AvSimon Holm Stålhand

Martin E-type Eriksson får jobba lite för att komma in i det...

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Martin Eriksson, 56, eller E-type som han är känd som är aktuell med ett nytt album – och en ny image. Han har valt att lämna E-type för tillfället och istället satsa stenhårt på hans nya hårdrocksband, Dampf. Deras debutalbum, "The arrival" är nyligen släppt.

– Jag ville göra den bästa skivan som jag kunde. Att man inte slarvar och hade sex, sju låtar som är asbra, och ”nu kör vi”. Nej, jag ville köra in i kaklet, säger Martin Eriksson till Expressen och fortsätter:

Martin Eriksson
Martin E-type Eriksson.

– Det är hemskt roligt. Det är framför allt gjort för mig själv för jag har velat göra det i så otroligt många år. Om jag ska bygga en Vikingaby så skulle jag inte bara bygga den för att folk skulle tycka om den, utan som jag vill den, och jag tror att jag har byggt den här skivan på exakt samma sätt. Varje låt ska vara rolig att lyssna på och man ska få energi. Det är i mitt tycke den bästa skivan jag har gjort.

Annons

Nya rutinerna för E-type

Det händer inte bara saker i Martin Erikssons karriär. I april i år berättade Martin om sin nyfunna kärlek i Melinda Jacobs, 38. Hon driver ett familjehem sedan 20 år tillbaka och var familjehemsmamma åt ”Lilla hjärtat”. 2021 blev hon utnämnd till ”årets kvinna” av Expressen och hon har talat inför riksdagen om barns rättigheter.

Hon har också påverkat Martin Erikssons vanor. Han har börjat gå upp betydligt tidigare än vad han är van vid.

– Om jag har sovit så länge jag har velat i 25 år, så är det kanske dags att gå upp tidigare de kommande 25 åren. Det går inte att klaga, jag är jätteglad.

Det verkar alltså inte vara några större besvär för Martin och hans nya vanor!

Annons