Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

E-Types stora glädjebesked – väntar barn med flickvännen Melinda Jacobs

21 aug, 2022, 10:13 
AvSimon Holm Stålhand

Så härligt att höra!

Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

Det var i slutet av april som Svensk Damtidning kunde avslöja det nya kärleksparet på kändishimlen – artisten Martin "E-Type" Eriksson och familjehemsmamman Melinda Jacobs. Efter det har vi sett turturduvorna tillsammans både här och där. Ja, till och med på fest hos kungen!

Kärleken verkar minst sagt spira. Så pass mycket att Melinda Jacobs nu kommer med besked om framtiden...

Lyckliga paret väntar påökning

Melinda Jacobs har totalt fem barn, både biologiska och som hon är familjehem till, så snacka om att hans önskan gick i uppfyllelse!

I en intervju med Allas väljer Melinda att berätta mer ingående om den nya kärleken, och kommer med härliga besked. Paret har beslutat att planera en framtid tillsammans!

Nu kommer det efterlängtade beskedet. Martin ”E-type” Erikson, 56, och Melina Jacobs, 38, väntar barn! Det bekräftar dem för Aftonbladet.

Annons

– Vi tycker att det är roligt med bilder och ville själva få berätta på det här sättet, säger Melinda Jacobs till Aftonbladet.

– Ja, det är ju liksom vår nyhet, så då kändes det roligt att få bestämma hur man visar det. Annars finns det ju en mardröm att ni i tidningarna klipper och klistrar bland de fula bilderna i arkivet. Nu älskar jag hur det ser ut som nån reklam från 50-talet för blöjor eller försäkringar, säger Martin Erikson och skrattar.

Den kommande babyn är Martins första och han har fortfarande svårt att ta in att han ska bli pappa.

– Det känns otroligt, det är bara en enorm glädje. Jätteskojigt och spännande och underligt. Jag ställer mig väldigt ödmjuk inför det hela eftersom jag har levt ganska länge i tron att det inte skulle bli barn och så blir det ändå tvärt om, säger Martin ”E-type” Erikson.

Vi på Svensk Damtidning säger stort grattis till paret!

Annons