Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

E-Types relation till exflickvännen – 19 år efter uppbrottet

28 jun, 2024, 16:00 
Victoria Morand
Livet innan Melinda Jacobs avslöjas.
Annons
E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

E-Type, egentligen Bo Martin Erik Erikson, är en av Sveriges mest kända eurodance-artister. Han slog igenom på 90-talet med hits som Set the World on Fire och This is the Way.

På den privata fronten så är E-Type idag gift med Melinda Jacobs, paret träffades våren 2022 och sen dess har allt gått i ett. E-Type och Melinda har under två år både hunnit gifta sig och skaffa barn.

Men det fanns en tid innan Melinda.

Fredrik Sandberg / TT

Under slutet av 90-talet inleddes hans långa och framgångsrika musikkarriär. Han var omåttligt populär inom musikbranschen men också populär bland kvinnorna. På något sätt lyckades han under många år förbli singel och lycklig ungkarl. Fram till han träffade Melinda då.

Annons

Exflickvännen Anneli

Trots ungkarlslivet så har E-Type ändå haft några förhållanden genom åren. Vi minns exempelvis 2005 när han fattade tyckte för den 13 år yngre Anneli Segerdahl.

Anneli Segerdahl.Facebook.

Anmärkningsvärt nog skrevs det inte mycket i media om deras förhållande, trots att de faktiskt bekräftade att de var ett par.

I Aftonbladet kallades Anneli för ”Stockholmstjejen”. Den då 26-åriga kvinnan arbetade då som verksamhetschef på ett medieföretag i huvudstaden.

Annons

– Vi har det bra som vi har det, men jag är inte så sugen på att prata om det privata i pressen, sa hon då till kvällstidningen.

Paret var under en tid Stockholms hetaste! De sågs ofta ute tillsammans när de njöt av krogslivet – och på något sätt lyckades paret alltid undvika pressen.

ULF RYD

Tog snabbt slut

Tyvärr höll det inte så länge för Martin och Anneli.

I dag, 19 år efter att de blev ihop, lever hon ett helt annat liv – och har ett helt annat efternamn. I dag heter hon nämligen Anneli Castillo.

Annons

Anneli lever idag i Stockholm med hennes make Paul och deras två gemensamma barn.

E-Type och Anneli verkar inte ha någon kontakt idag.

Bild: TT/Facebook

Annons