Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ebba Andersson visar upp stora lyckan med skidpojkvännen Gustaf – efter 2 år ihop

29 jun, 2023, 10:30 

Ebba Andersson och pojkvännen Gustaf Berglund är så glada!

Annons

Ebba Andersson tillhör inte bara Sverige-eliten när det kommer till längdskidåkning, hon är just nu även en av de bästa i världen. Det fick hon svart på vitt efter VM i Planica i år, där hon kammade hem hela två guld och två brons.

Dessutom går privatlivet som en dans på rosor, ihop med pojkvännen tillika skidkollegan Gustaf Berglund!

Ebba Andersson och pojkvännen Gustaf Berglund om framtiden

Ebba och Gustaf har mycket gemensamt, de båda briljerar i skidspåret. 2021 fann de kärleken i varandra. Hon ser till att stötta pojkvännen när han tävlar, och han gör givetvis detsamma.

– Ebbas stöd betyder jättemycket. Hon betyder jättemycket för mig och hon är en fantastisk tjej, sa Gustaf i samband med relationsavslöjandet 2021 till Sportbladet.

Annons

De trivs bra ihop, och bor dessutom tillsammans i Östersund där Ebba har en lägenhet. Men att skaffa ett gemensamt bohag är de inte särskilt sugna på, avslöjade Ebba för Expressen.

– Då måste man hitta en tomt, skaffa bygglov och allt sånt där, nej, det är långt borta.

Ebba Andersson med Gustaf Berglund visar upp kärlekslyckan

Som en av landets bästa skidåkare är det ingen överraskning att intresset kring Ebba är enormt. Inte bara i spåret – på Instagram har hon 111 tusen följarna som vill ta del av hennes liv bakom kulisserna.

Och där valde hon i helgen att visa upp den stora kärlekslyckan ihop med Gustaf på midsommar! Hon begav sig upp till Dalarna för att fira med pojkvännen, och delar en härlig pussbild:

"Drog till Dalarna för midsommarfirande! Fick en puss på köpet"

Det är långt ifrån första gången hon delar privata bilder på henne och pojkvännens liv i Östersund, och det är tydligt att följarna fullständigt älskar det.

"Härligt att ni njuuuuter och unnar er med allt slit ni har nu och inför säsong 23/24." Skriver till exempel en skidälskare i kommentarsfältet.

Foto: TT/Instagram

Annons