Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ebba Anderssons hemlighet ute – orden om pojkvännen: ”Skulle bli förbannad”

30 nov, 2023, 05:30 

Ebba Andersson om framtiden med pojkvännen Gustaf Berglund.

Annons

Ebba Andersson har länge visat att hon är en fena i spåren. Hon tar sig fram som om det inte finns någon morgondag, gör succé i snötäckta landskap och kammar hem medaljer här och där.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Bortom skidspåren råder ett betydligt lugnare liv, ett liv som även det blomstrar. Det privata gillar hon att axla tillsammans med pojkvännen och skidkollegan Gustaf Berglund.

En gemensam nämnare är succén i skidspåret – men också den kärlek som de känner för varandra. Den har pågått sedan 2021 och de båda ser till att stötta varandra under tävlingarna.

Annons

Ebba Andersson om kärleken

Gustaf var bra kompis med Ebbas bror Fredrik. Det var också så de träffades, när båda hamnade i samma kretsar och till slut började umgås på eget bevåg och uppskattade varandras sällskap.

Enligt Ebba var det Gustaf som tog initiativet. Det berättar hon under en frågestund med Expressens läsare, där hon även berättar vad som är det bästa med Frederik.

– Det bästa med honom är att han verkligen är världens snällaste kille och har ett otroligt tålamod med mig, säger Ebba Andersson.

Annons
Gustaf Berglund
Gustaf Berglund i skidspåret.

”Han skulle bli förbannad”

Ebba Andersson avslöjar även att hon drömmer om bröllop och hoppas att hon en dag vandrar på den här jorden som gift. Hon säger också att det gärna får hända under tiden hon tar sig fram i skidspåren.

– Jag vill gifta mig någon gång i livet. Det behöver inte vara efter karriären. Och så vill jag skaffa familj, säger Ebba Andersson.

Att hon själv skulla vara den som gick ned på knä och frågade Gustaf om han skulle vilja gifta sig med henne är otänkbart. Gustaf är nämligen lite konservativt lagd och vill sköta den pucken själv.

Annons

– Jag friar inte! Det gör jag inte! Han skulle bli förbannad om jag gjorde det. Det har han uttryckligen sagt.

Ebba Andersson
Ebba Andersson drömmer om att gifta sig i framtiden.

Foto: TT/Instagram

Annons