Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ebba Anderssons hemlighet ute – pojkvännen Gustaf Berglund avslöjade allt

07 apr, 2023, 14:00 

Ebba Andersson i chock efter pojkvännens fråga.

Annons

Att Ebba Andersson besitter fina skidkunskaper är inget nytt. Med stabila stavtag tar hon sig fram i skidspåren som om det inte fanns någon morgondag.

Kärlekssagan över – Frida Karlsson & William Poromaa har gjort slutBrand logo
Kärlekssagan över – Frida Karlsson & William Poromaa har gjort slut

Var det oklart tidigare, så blev det desto tydligare efter VM i Planica. Där bevisade hon vad hon gick för, kammade hem hela två guld och två brons, och hyllades av kungen och drottning Silvia.

När hon landade i Sverige efter VM-äventyret var det med ett brett leende på läpparna. Träningen hade gett resultat och Ebba svävade med all sannolikhet som på moln.

Ebba Andersson
Ebba Andersson var nöjd med insatsen i VM i Planica.

Ebba Anderssons panik: ”Men gud”

Ebba är en av de bästa i världen på skidor. Samma sak kan man uppenbarligen inte säga om hennes bilkörning, vilket kom fram när hon gästa Carina Bergfeldts talkshow för några veckor sedan.

Annons

Pojkvännen hade skickat med en fråga och bad Carina Bergfeldt att framföra den. Frågan handlade om hur många gånger Ebba Andersson behövt betala självrisk på bilen.

– Men gud, vill han sätta mig i dåliga dager, vad håller han på med?, sa Ebba Andersson skämtsamt.

Ebba Andersson
Ebba Andersson blir helt ställd av pojkvännen Gustaf Berglunds fråga.

Ebbas bror erkänner – var delaktig

Ebba Andersson är tyst en stund, sen säger hon att det hänt alldeles för många gånger. Men hon vill inte gå så långt att beskriva sig själv som en dålig bilförare, även om det körts in i grejer lite här och där.

Annons

– Det har väl varit nån stolpe någon gång, och en balkong har jag backat in i.

Efter programmet kom det fram att även Ebbas Bror, Fredrik Andersson, haft ett finger med i spelet och tipsat om systerns halvsvajiga bilkunskaper.

– Det var Gustaf som frågade om jag hade något roligt att komma med. Vi har gjort några ståhej genom åren men det jag kom på var att jag har fått vara in på bilverkstan och betala någon självrisk för henne, säger han till Aftonbladet.

Foto: TT/Instagram

Annons