Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ebba Anderssons trista besked med pojkvännen Gustaf – nu är det ett faktum

24 apr, 2024, 05:30 
Ebba Andersson bryter tystnaden om stora problemet.
Annons

Ebba Andersson behöver ingen närmare beskrivning. Med sina prestationer i skidspåren har hon seglat upp och blivit en av Sveriges största skidstjärnor, med framgångar som fortsätter att avlösa varandra och skapa vild glädje hos svenska folket.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Med sina tre VM-guld, ett OS-silver och elva SM-guld har hon fyllt prisskåpet till bredden, och hon har inga planer på att bromsa in, lägga pjäxorna på hyllan och se sig om efter annat i livet – det är i skidspåret Ebba tänkt stanna de närmsta åren.

Annons

Även Ebbas pojkvän Gustaf Berglund är en fena i skidspåren. Han har under karriären tagit tre SM-guld och har sammanlagt 44 starter på världscupen på meritlistan.

Ebba Andersson
Ebba Andersson är en av Sveriges största skidstjärnor.Anders Wiklund/TT

Så träffades Ebba och Gustaf

Ja, i dag är Ebba och Gustaf ett av svenska skidlandslagets mest omskrivna par. De har varit tillsammans i två och ett halvt år, men har i stora delar av relationen valt att ligga lågt och inte prata för mycket om deras kärlek för varandra.

Nu gör de dock ett undantag. I en intervju med Expressen bryter Ebba och Gustaf tystnaden om den underbara relationen och avslöjar att de träffades genom skidsporten.

Annons

Gustaf var sedan tidigare kompis med Ebbas lillebror Fredrik. Det gjorde att de hade nära till varann, samtidigt som sporten förde dem samman och i dag är deras liv otroligt sammanflätat.

Ebbas problem med Gustaf

Men det finns ett problem. Ebba och Gustaf längtar efter ett gemensamt boende, men än så länge har de inte hittat rätt och frustrationen över bostadssituationen har blivit ett faktum.

– Så fort vi båda två är i Östersund bor vi tillsammans i min lägenhet. Om vi båda är friska, förstås. Men nästa steg är ett gemensamt boende, säger Ebba Andersson och får medhåll av Gustaf Berglund:

Annons

– Det är lite frustrerande just nu. Vi kollar väldigt mycket på Hemnet. Vi tycker att det är för dåligt utbud på det vi söker i Östersund, säger han.

Gustaf Berglund
Gustaf Berglund söker gemensamt boende med kärleken Ebba Andersson.Terje Pedersen

Foto: TT

Annons