Ebba Busch dramatiska timmar – först på olycksplatsen

Ebba Busch

Partiledaren hamnade mitt i den dramatiska händelsen.

Här är partiledarnas partners!
2:22

Efter reklamen: Här är partiledarnas partners!

(2:22)

Slå på ljud

Ebba Busch, 35, har minst sagt haft händerna fulla de senaste åren.

Inte nog med att hon är partiledare för Kristdemokraterna hon har även haft fullt upp med sin omtvistade husaffär.

Ja, skriverierna kring politikern har varit många och nu uppmärksammas hon återigen i media. Ebba var nämligen med om en otäck situation på måndagseftermiddagen.

Romansryktena med Markoolio

Ebba Busch och exmaken, Niklas Thor, skiljde sig 2020 efter sju års äktenskap. Efter att de gått ut med nyheten gick Ebbas telefon varm.

Medierna ville veta om hon träffat någon ny – det ryktades nämligen att hon hade en romans med artisten Marko "Markoolio" Lehtosalo, 47.

Något som enligt Ebba själv inte stämmer.

– Jag fick läsa i tidningen att jag var tillsammans med Markoolio. Ja, honom träffade jag någon gång för tio år sedan, men har inte sett sedan dess, har hon berättat för Svensk Dam.

Ebbas Buschs dramatiska eftermiddag – hamnade mitt i bildrama

Strax innan 16-tiden på måndagen inträffade en bilolycka på Läckövägen i Lidköping i Skaraborg. Enligt polisen körde två bilar in i varandra i en sidokrock.

Ambulans och räddningstjänst kallades till platsen, lyckligtvis så ska ingen av de inblandade ha varit i behov sjukhusvård.

Någon som också befann sig på platsen var KD-ledaren Ebba Busch. Hon ska dock inte ha varit inblandad i olyckan.

"Ebba har inte själv varit med i någon olycka, men hon och en annan bil råkade vara först på plats vid kollisionen utanför Lidköping. Den andra personen och hon försökte hjälpa till efter de gängse regler som råder vid en trafikolycka.", skriver Kristdemokraternas pressekreterare Henrik Pehrsson i ett sms till Expressen.

Niklas Strömstedt får nog - här markerar han mot Ebba Busch

Foto: TT