Ebba Busch Thors stora saknad efter barnen

Ebba Busch Thors stora saknad efter barnen.
Ebba Busch Thor känner en stor saknad efter barnen, nu när hon och ex-maken Niklas har delad vårdnad efter skilsmässan. Hon öppnar sitt hjärta och skriver om längtan i ett inlägg på Instagram.
Annons

Ebba Busch Thor skriver ett ärligt inlägg på Instagram om saknaden efter sina barn.

Den kristdemokratiska partiledaren meddelade i december att hon tänkte skiljas från maken Niklas. Nu, ett par månader senare, har den nya verkligheten sjunkit in och Ebba Busch Thor känner en stor saknad efter barnen Birger, 4, och Elise, 3 då de inte är hos henne.

Annons

Hon beskriver känslorna så här:

Annons

“Mina små hjärtan. Hela mitt hjärta. Inte alltid hos mig. Alltid med mig. Små kladdiga händer på ett fönster. Vet inte någonsin om jag kommer vänja mig vid den här saknaden. Så jag längtar istället. Längtar tills vi ses igen. Fast vi sa god natt nyss. Och ses om bara två dagar. Men det spelar ingen roll. Man får nog av dem och samtidigt kan man aldrig få nog av dem. När hela världen rasar utanför så är den lilla världen med dessa två små hjärtana hela min värld”.

Och hon lägger även till ett par strofer ur en Leonard Cohen-låt, “Anthem” från albumet “The future” från 1992.

Den fina texten fångar känslan perfekt:

Annons

“The birds they sang
At the break of day
Start again
I heard them say
Don’t dwell on what
Has passed away
Or what is yet to be

There is a crack in everything (there is a crack in everything)
That’s how the light gets in”

Ebba Busch Thor har tidigare pratat om skilsmässan i en intervju med Expressen:

Annons

– Jag är väldigt glad över att det var så många som valde att visa så stor respekt och att det var så många som stöttade upp med mycket kärlek och omtanke och som också visade respekt för hur vi har velat dela med oss och inte. Nu är vi fullt fokuserade på att vara det bästa föräldrateamet för våra två fantastiska barn.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Ebba Busch Thors stora saknad efter barnen”

 1. Britt-Inger Näckstam Dahlström skriver: 25 april, 2020

  Rörande och berörande. Vet hur det känns även om det hände mig för längesen.Så fint och omtänksamt att du delar med dig av innehållet i sångtexten av Leonard Cohen som träffsäkert formulerar “kraschen” . Behåll ditt fokus! Du kommer klara det!


 2. nils-åke skriver: 25 april, 2020

  Ärligt??? Varför den kommentaren? Ärlighet är väl inte hennes starkaste sida?


 3. ancibergfeldt skriver: 27 april, 2020

  Barnen känner mest saknad,
  Mamma här och pappa där!!!


 4. charlotte skriver: 28 april, 2020

  Jag accepterar inga skilsmässor när det finns barn med i bilden. När man har börjat bygga företaget familjen får man kämpa på.


  1. josefin skriver: 28 april, 2020

   men kära charlotte, det har gàtt 2 sekelskiften sedan det blev accepterat att erkänna och àtgárda sitt misstag. I en annan kommentar skrev Du att Du var politiskt aktiv och med Din tràngsynthet (eller bakàtsträvande) sà hoppas jag att det är i syjuntan o inte i nàgot organ som har med levande människor att göra.


  2. josefin skriver: 29 april, 2020

   charlotte, Du har pà annan plats kommenterat att Du politiskt aktivt hàller till pà högerkanten. kan Du inte berätta vad Du tycker om Jimmie Àkessons separation ocksà?


  3. charlotte skriver: 29 april, 2020

   josefin,
   När man ser hur den psykiska ohälsan ökar lavinartat hos barn måste man söka orsaken i familjeseparationerna. Det har med etik att göra, inte bakåtsträvande. Man kommer att börja bygga bostäder för generationsboende nu. Kanske kan detta hjälpa de yngre att hålla ihop tills barnen har vuxit upp.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar