Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ebba Buschs ilska efter exmaken Niklas privata bilder från midsommar

29 jun, 2022, 08:31 
Niklas Thor och Ebba Busch

Ebba Busch är inte helt nöjd med exmaken Niklas Thor.

Annons
Här är partiledarnas partners!Brand logo
Här är partiledarnas partners!

Ebba Busch, 35, gjorde succé som partiledare för Kristdemokraterna när hon tillträdde 2015 och opinionssiffrorna började stiga. Niklas Thor, 36, gjorde på sitt håll succé som fotbollsspelare i Allsvenskan.

De träffades redan som unga och utåt sett verkade de vara det perfekta paret. I en intervju med Amelia har Ebba Busch tidigare berättat om hur hon träffade Niklas Thor.

– Vi sågs första gången genom bekanta, sedan flyttade Niklas till Norrköping för att gå på idrottsgymnasium. Nästa gång var i slutet av 2009, jag spanade in Niklas på ett kafé i Uppsala och gick fram på ren impuls och sa: ”Niklas Thor, det var länge sen!” Vi började prata och slutade inte förrän fiket stängde, har Ebba Busch sagt till Amelia.

Ebba Busch och Niklas Thor
Ebba Busch och Niklas Thor gick skilda vägar 2020.

Ebba Buschs midsommarfirande med exmaken

Ebba Busch och Niklas Thor ansökte om skilsmässa 2020, och har i dag har de delad vårdnad av barnen Birger, 7, och Elise, 5.

Annons

Trots skilsmässan verkar det som att exmakarna kommer väl överens. Under midsommarhelgen firade de högtiden tillsammans med barnen.

På Instagram kunde man se att de firade i en härlig skogsmiljö med en insjö i närheten.

Ebba Buschs ilska efter bilderna

Partiledaren visade även prov på våghalsighet när hon tog ett dopp i sjön. För att föreviga ögonblicket tog Niklas Thor en bild på en badande Ebba Busch, vilket hon inte uppskattade helt och hållet.

Note to self: be inte exmaken ta kort”, skrev hon på Instagram och fortsatteberätta om varför hon var så missnöjd med bilderna:

”Hur min midsommar har varit? Jo, tackar. Fin trodde jag. Tills jag såg det här. Helgen verkar ha tagit hårdare än vad jag trodde. Frågan är inte vem det här är utan VAD det här är? Och vad det har gjort med mitt vanliga jag. Får se om det är gammelgäddan eller Ebba som kommer till riksdagen imorgon. God natt!”

Foto: TT/Instagram

Annons