Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ebba Buschs stora utseendeförändring – visar upp nya looken

06 okt, 2022, 18:30 

KD-ledaren Ebba Busch har en helt ny look inför hösten.

Annons
Här är partiledarnas partners!Brand logo
Här är partiledarnas partners!

Ebba Busch, 35, har några hektiska månader framför sig. Efter en tuff valkampanj hann hon knappt pusta ut innan det var dags för nya tag igen, eftersom en ny regering ska bildas.

KD-ledaren är, precis som många andra partiledare, mycket aktiv på Instagram där hon delar med sig av sitt fartfyllda liv som politiker och tvåbarnsmamma.

På Instagram blandar Ebba seriösa inlägg om Sverige och världen, med mer personliga inlägg om sina egna fritidsintressen.

Annons

Ebba Buschs stora utseendeförändring – visar upp looken på Instagram

Genom åren som partiledare har Ebba titt som tätt testat nya hårfrisyrer och klädstilar. Mellan åren 2017 och 2019 körde hon på en kort page, men därefter började hon spara ut håret.

2017 körde Ebba på kort hår.

Ebba syns ofta med lockat hår, och iklädd någon typ av kostym. Men på torsdagen visar hon upp en helt ny look, som vi inte är vana vid att se!

Annons

På Instagram story ser vi nämligen partiledaren i en lång rutig kjol och svart skinnjacka. Men inte nog med att hon kör en helt ny stil – hon har även bytt frisyr!

Ja, Ebba verkar ha sagt hejdå till locktången och istället satt i extensions – nu kör hon på en lång och stram hästsvans, och har även klippt till en gardinlugg.

Ebba Busch visar upp nya looken.
Annons