Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ebba Kleberg von Sydow har blivit mamma för tredje gången

27 mar, 2017, 11:00 
Margareta
Prinsessfotografen tog de första bilderna.
Annons

Programledaren Ebba Kleberg von Sydow har blivit mamma. Under natten mot måndagen skrev hon på sin blogg att familjen kommit hem och att de alla mår bra.

“Jag är så lycklig. Mörbultad (!) och dödstrött men så lycklig. Ett litet misstänkt blåsljud på hans pickande hjärta gjorde att vi blev kvar men nu är vi hemma och han är alldeles perfekt,” skriver hon på sin blogg.

Hon har även publicerat bilder på henne och den lilla nyfödda sonen, tagna av ingen annan än kronprinsessans babyfotograf Kate Gabor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Barnet är det tredje för Ebba och Johan Kleberg. Sedan tidigare har paret barnen Marianne och Klas. Vad familjens nya medlem ska heta har Ebba i skrivande stund inte avslöjat.

Foto IBL

Annons