Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Edward Blom förfärad med hustrun efter tråkiga beskedet: "Förböner mottages"

09 feb, 2023, 19:37 
Indra Nordemar

Edward Blom vädjar nu om böner efter hälsokrisen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Så träffade Edward Blom kärleken GunillaBrand logo
Så träffade Edward Blom kärleken Gunilla

Den som i daglig mun kallas livsnjutare, så som Edward Blom, njuter troligen inte lika mycket av livet i denna stund, som han brukar.

Nu är han sjuk och vädjar om böner från sina fans.

Han är gastronom, författare, kulturhistoriker och inte minst make till Gunilla samt pappa till sina tre fina barn. Men nu är det tufft.

Edwards Bloms tuffa tid med hustrun Gunilla

När Edward och Gunilla träffades för första gången under "Årets kock" 2010, uppstod gnistor direkt. Bara 14 dagar senare gick Edward ner på knä.

Året därpå lovade de varandra evig kärlek.

Tiden därefter var däremot svår. Då handlade det om barn som de inte trodde de skulle få. Men till slut kom mirakelbebisen, och nu har de tre.

Edward Blom vädjar om bönerna

Men i dag är Edward sjuk.

Annons

"Har fått influensan, gör ont överallt. Synd om mig! Och då jag tagit paracetamol är det ingen ide att ni tipsar om konjak, kombinationen är en leverdödare. Borde kanske valt konjaken istället för värktabletten", skrev Edward häromdagen på Instagram.

Bättre har det tyvärr inte blivit verkar det som: Nu är influensan en bekräftad covid-influensa.

"Trots åtskilliga negativa snabbtester visade labbtesten jag skickat in positivt igår så tyvärr är det covid19 och inte influensa. Alla förböner mottages tacksamt"

Foto: TT

Annons