Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Edward Blom och hustrun Gunilla separerade – efter tråkiga beskedet

27 jan, 2023, 21:00 
Indra Nordemar

Edward Blom har ofrivilligt skiljts åt från sin fru och son.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Edward Blom titulerar sig själv "livsnjutare" men har en rad andra officiella titlar på sitt cv: Gastronom, författare, kulturhistoriker – och kanske vitktigast: Make och trebarnsförälder.

När Edward och Gunilla träffades för första gången under "Årets kock" 2010, uppstod gnistor direkt. Bara 14 dagar senare gick Edward ner på knä. Året därpå lovade de varandra evig kärlek framför 700 gäster.

Men nu har de tvingats separera.

Motgångarna för Edward och Gunilla Blom

Redan från start var Edward och Gunilla bestämda – de skulle skaffa barn ihop. Men det visade sig vara en önskan som var svår att uppfylla.

– Vi hade försökt få barn på olika vis nästan ända sedan vi träffades. Vi hade accepterat att det kanske inte skulle bli några och tyckte att vi hade ett bra liv ändå. Så när jag till sist blev gravid på naturlig väg var det ju inget mindre än ett mirakel, har Gunilla sagt till Svensk Damtidning.

Sedan kom ytterligare två mirakelbebisar!

Edward och Gunilla med sina tre barn utanför deras hem i Huddinge.

Separerade efter tråkiga beskedet

Det är en vanligtvis en lycklig familj om fem som bor i den stora gula villan i Huddinge. Men på senare dar har Edward som ovan nämnt tvingats leva separerad från sin Gunilla och sin yngste son Zacharias.

Annons

Det har gått drygt tre år sedan pandemin svepe över världen. I dag är många fullt vaccinerade med fyra sprutor mot covid-19.

Edward är en av dem som varit snabba med att vaccinera sig, han tillhör nämligen riskgrupp, och hans familj har med högsta sannolikhet även de vaccinerat sig av den anledningen.

Hustrun och sonen isolerade – i källaren

Men det håller inte viruset borta. Nu har nämligen Gunilla och Zacharias insjuknat – och kan därför inte vistas i närheten av Edward.

"Gunilla och Zacharias är ännu isolerade i källaren efter att ha fått covid, men det är symptomfria nu.", skriver Edward på Facebook.

Som tur är verkar de ju i alla fall vara på bättringsvägen! Och det låter inte som att det går någon nöd på Edward och barnen Melchior och Wilhelmina – när katten är borta dansar råttorna på bordet, så att säga.

"Melchior, Wilhelmina och jag kör fredagsmys i köket med snacks och musik. Först en timme med sjömansvisor på Melchiors begäran och sedan ville Minna ha Rock n' Roll – man upphör aldrig att förvånas".

Foto: TT

Annons