Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Edwards Blom rasar över sjukhusmaten - "Så vidrigt"

06 jul, 2022, 20:00 
Edward Blom rasar över sjukhusmaten.

Gastronomen Edward Blom tycker att man ska kunna kräva mer av sjukvården "Annars blir man ju aldrig frisk"

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Edward Blom är en av våra mest välkända och omtalade gatstromomer. Inte nog med att profilen kan sin grej när det gäller mat. Han har också blivit något av en underhållande mediaprofil genom åren som ofta delar inlägg på sociala medier i kombination med sina andra yrkesroller.

Med både kunskap om mat och kulturhistoria är det inte så konstigt att han har uttalat sig i flera forum och höjt rösten för det han anser vara viktigt.

Edward erkänner för Aftonbladet att han har sina brister när det kommer till middagsbjudningar han själv anordnar.

– Jag är aldrig klar i tid. Har vi gäster för första gången kan de bli lite chockade för att ingenting är klart och det är kaos. De vill bara vara artiga, men ingen annan gäst har kommit för de vet hur slarviga vi är, haha! , fortsätter gastronomen till Aftonbladet.

Annons

Rasar över matsituationen på sjukhuset - "Så vidrigt"

Det ser ut som att Edwards mor har åkt på hälsoproblem och befunnit sig på sjukhus i det sista. Ett par dagar sedan lade matprofilen upp ett inlägg där han förargar sig över hur liten och bränd portionen hans mamma skulle inta var.

"Den här vidbrända lilla portionen fick min mor som enda middag på sjukhuset igår. Så vidrigt!"

Han kommer med egna förslag kring hur man kan förbättra kosten inom sjukvården. Han anser att man borde kunna betala själv för att maten ska hålla en bättre kvalité.

"Det borde vara möjligt att betala för bättre mat när man ligger inlagd. Annars blir man ju aldrig frisk. Man sparar ju faktiskt matkostnaderna man har hemma och det vore rimligt att få lägga minst det på sjukhusmat." fortsätter texten till inlägget.

Ja det är ju helt klart ett förslag matprofilen kommer med. Vad tycker ni?

Foto: TT, Instagram

Annons